TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Περνάει πανηγυρικά η Νάπολι

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης © 2023 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και επιλέγει ένα combo από τα τα δύο μεγάλα παιχνίδια του Champions League.

Ρεάλ – Λίβερπουλ και Νάπολι – Άιντραχτ ολοκληρώνουν τους προημιτελικούς του Champions League. Και το χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ότι και στα δύο ματς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν επιτρέπει σοβαρές ελπίδες στις δύο φιλοξενούμενες.

Ειδικά στο Νάπολι – Άιντραχτ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) δεν είναι απλώς το 2-0 των Ιταλών στο πρώτο ματς, αλλά και η εμφανέστατη ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων. Η Νάπολι κάνει απίστευτη σεζόν φέτος και πλέον, έχοντας πρακτικά ήδη κατακτήσει τη Serie A, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται να φτάσει όσο το δυνατόν μακρύτερα και στο Champions League.

Κι αυτή ακριβώς η άνεση των Ναπολιτάνων όσον αφορά το πρωτάθλημα μας δίνει το δικαίωμα να παραβούμε τον γνωστό κανόνα του στοιχήματος και να παίξουμε πάνω της παρότι δεν χρειάζεται τη νίκη και προκρίνεται με… δυόμισι αποτελέσματα. Όχι βέβαια στον καθαρό άσο, που δίνει με το ζόρι 1.50, αλλά σε συνδυασμό με το Over 2,5, που ανεβάζει την απόδοση στο 2.10.

Οι Γερμανοί δεν έχουν σήμερα στη διάθεσή τους τον πρώτο σκόρερ Κόλο Μουανί, όμως… Γερμανοί είναι, θα το κυνηγήσουν όσο μπορούν. Και η Νάπολι, από την άλλη, φέτος έχει νικήσει και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, κόντρα σε Λίβερπουλ, Άγιαξ και Ρέιντζερς, συνδυάζοντας και τις τρεις νίκες της με Over 2,5 και με συνολικά τέρματα 11-3.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Ρεάλ – Λίβερπουλ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) είναι φυσικά το μεγάλο ζευγάρι των προημιτελικών, μιλάμε για τον περσινό τελικό του Champions League. Αλλά το πρώτο παιχνίδι και το φοβερό 5-2 της Ρεάλ το καθιστά πρακτικά αντιστοιχηματικό. Η απόδοση της Ρεάλ είναι αρκετά ικανοποιητική στο 2.30-2.35, αλλά δεν μπορεί να πάει το χέρι με τέτοιο σκορ στο πρώτο ματς και ειδικά από τη στιγμή που η Ρεάλ, σε αντίθεση με τη Νάπολι που λέγαμε, την Κυριακή έχει ολόκληρο clasico με την Μπαρτσελόνα.

Η Λίβερπουλ ίσως έχει ποδοσφαιρική λογική, καθώς έχει ψυχολογία πληγωμένου θηρίου και νοοτροπία τίποτα-να-χάσω, αλλά τα 2.80-2.90 για διπλό στο Μπερναμπέου για αυτή την τελείως αλλοπρόσαλλη φετινή ομάδα του Κλοπ μοιάζει μάλλον λίγο.

Όσον αφορά στην αγορά του Over-Under, εδώ οι αποδόσεις δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Φυσικά η κοινή ποδοσφαιρική λογική οδηγεί σε ένα ματς που η Λίβερπουλ θα το κάνει ροντέο, αλλά είναι τόσο προφανής σκέψη, που το Over 2,5 δίνεται φαβορί του 1.50, και σε ανάλογες χαμηλές αποδόσεις δίνονται και όλα τα σχετικά στοιχήματα με γκολ.

Πάσο λοιπόν στο μεγάλο ματς της ημέρας; Ναι, αυτή είναι η πιο λογική και εύκολη απόφαση. Αν και καθαρά στοιχηματικά, και μη σου φανεί παράξενο, τη μεγαλύτερη αξία την έχει το… Χ. Το οποίο, αν προσέξεις, παρότι το ματς είναι σχετικά "σφιχτό" ανάμεσα σε άσο και δύο, είναι στα γνώριμα επίπεδα του 3.20 ή του 3.40, αλλά φτάνει στο 4.00. Προφανώς και το Χ στο στοίχημα είναι περισσότερο ζαριά και ρουλέτα παρά στιβαρή επιλογή, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως και να αξίζει τον κόπο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Άιντραχτ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.10) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ