TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πειστικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μοιρασιά στο Αγρίνιο

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πειστικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μοιρασιά στο Αγρίνιο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Το Match Money ξεσκαρτάρει το πρόγραμμα της Κυριακής στη Stoiximan Super League και καταλήγει σε τρεις επιλογές με ενδιαφέρουσες αποδόσεις.

Παναιτωλικός – Άρης: Για τον Άρη η περισσότερη προσοχή, αν όχι… όλη, είναι στραμμένη στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Βικελίδης. Οι Κίτρινοι απέσπασαν το 0-0 από την Ένωση και παίζουν τα ρέστα τους για να προχωρήσουν στον θεσμό, αν αποκλείσουν την ΑΕΚ τότε το ταμπλό γίνεται πολύ βατό για να φτάσουν μακριά. Και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ανεβασμένο Παναιτωλικό θα έχει σημαντικές απουσίες, τον τιμωρημένο πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μορόν (10 γκολ) καθώς και τους σημαντικούς Ζουλς και Νταρίντα.

Ευκαιρία λοιπόν για τον Παναιτωλικό να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Οι Αγρινιώτες είναι σε καλό μομέντουμ, πάλεψαν αρκούντως ακόμα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ηττήθηκαν οριακά με 2-1, διακόπηκε το σερί τεσσάρων αγώνων με θετικά αποτελέσματα. Αξίζει το ρίσκο στην καλοπληρωμένη ισοπαλία, σε απόδοση 3.20.

Κηφισιά – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έχει προφανώς το μυαλό στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Τετάρτη, μετά το 1-1 της Λεωφόρου. Ωστόσο δεν μπορεί επ’ ουδενί λόγω να αδιαφορήσει στο πρωτάθλημα, στο οποίο μετρά τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Και η τελευταία ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης τον άφησε στο -8 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι με την Κηφισιά στην Καισαριανή είναι must win.

Και η Κηφισιά είναι μάλλον η ιδανική αντίπαλος για την επιστροφή στις επιτυχίες. Στην τελευταία θέση, θα της λείψει λόγω καρτών ο σημαντικός επιθετικός Τετέι ενώ δέχεται γκολ σε εννιά σερί παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά από το ξεκίνημα, έχει λογική να ψάξουμε τη νίκη του από το ημίχρονο, το Η-Τ 2/2 πληρώνει 1.95.

Προγνωστικά στοιχήματος

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με στιλ και με μεγάλα σκορ τους αντιπάλους που υποδέχεται στην Τούμπα (και όχι μόνο), στην προηγούμενη αγωνιστική είδε το σερί 12 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα να τερματίζεται. Στη χειρότερη… περίσταση, στο ντέρμπι από τον Άρη με σκορ 2-1, ωστόσο είναι ομάδα που μπορεί να βγάλει αντίδραση και ο αντίπαλος ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο ιδανικός.

Οι Γιαννιώτες κέρδισαν βέβαια μετά από την πρεμιέρα, το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης δίνει ελπίδες για τη συνέχεια, ωστόσο είναι άλλα τα παιχνίδια που έχουν να χτυπήσουν για να διεκδικήσουν την παραμονή. Θα ψάξουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ μαζί με το Over 2,5, σε απόδοση 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – Άρης: Χ (απόδοση 3.20), 15:00
  • Κηφισιά – Ολυμπιακός: 2 ημίχρονο / 2 τελικό (απόδοση 1.95), 17:30
  • ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.65), 20:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ