TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πασχαλινό τρίξι

Οι άσοι της Αουγκσμπουργκ Ρικάρντο Πέπι και Νίκλας Ντορς στο παιχνίδι με την Αϊντραχτ
Οι άσοι της Αουγκσμπουργκ Ρικάρντο Πέπι και Νίκλας Ντορς Ⓒ 2022 ANDREAS SCHAAD/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της ημέρας και επιλέγει ένα πασχαλινό τρίξι με δυνατές αποδόσεις.

Για το στοίχημα, η σημερινή μέρα είναι απλώς μια ακόμη Κυριακή, καθώς σε όλη την Ευρώπη υπάρχει κανονικά αγωνιστικό πρόγραμμα. Αλλά βέβαια η δικιά μας διάθεση είναι διαφορετική. Και πριν το γιορτινό τραπέζι θα φτιάξουμε ένα εορταστικό τρίξι κυνηγώντας το πασχαλινό δώρο.

Σαλερνιτάνα – Φιορεντίνα (13:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η μέχρι πρότινος καταδικασμένη Σαλερνιτάνα πάει να κάνει το κόλπο γκρόσο στη μάχη της παραμονής. Με δύο σερί νίκες επί Σαμπντόρια και Ουντινέζε, και μάλιστα και οι δύο εκτός έδρας, η ομάδα της Νότιας Ιταλίας είναι πλέον στο -6 από την παραμονή και την Κάλιαρι.

Και οι άνθρωποί της έχουν κάθε λόγο να το πιστεύουν, καθώς έχουν ένα ματς λιγότερο και –κυρίως- τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα υποδεχθούν την Κάλιαρι. Η Φιορεντίνα έρχεται από την απογοήτευση του ημιτελικού στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, όπου για τρίτη φορά φέτος κοίταξε στα μάτια τη Γιουβέντους αλλά έμεινε ξανά με άδεια χέρια, χάνοντας 2-0. Στο 4.90 ο άσος στη Stoiximan, στο 3.50 το DNB, απόδοση που αξίζει το ρίσκο της.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γάνδη – Γκενκ (17:00 Live από το SPORT24). Στο Βέλγιο ξεκινάνε τα πλέι οφ. Όπου η Γάνδη μπαίνει στη διαδικασία τελείως αδιάφορη, αφού μεσοβδόμαδα κατέκτησε το κύπελλο (νίκη στα πέναλτι επί της Άντερλεχτ) και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Europa League.

Αντίθετα, για την Γκενκ, που μπήκε τελευταία στιγμή στα πλέι οφ της Ευρώπης, η πρωτιά στον όμιλο και το μπαράζ για την έξοδο στην Ευρώπη είναι αυτοσκοπός. Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο δινόταν το καλοκαίρι η Γκενκ και πλέον καλείται να σώσει μια σεζόν που έφτασε στο χείλος της καταστροφής. Εμφανέσταση διαφορά κινήτρου λοιπόν στο παιχνίδι, που δεν έχει αποτυπωθεί στις αποδόσεις, καθώς το διπλό στη Stoiximan φτάνει στο 3.55.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Γερμανία Προγνωστικά

Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι βολικές ισοπαλίες της άνοιξης έχουν συνήθως συνδεθεί με την Ιταλία και γενικά τα μεσογειακά πρωταθλήματα. Αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε να κάνουμε με μια τέτοια περίπτωση, που αν το παιχνίδι ήταν για τη Serie A το Χ δεν θα δινόταν στο 3.20, όπως δίνεται τώρα στη Stoiximan, αλλά πολύ πολύ χαμηλότερα.

13η στους 36 βαθμούς η Μπόχουμ, 14η στους 32 η Άουγκσμπουργκ, έχουν μια σχετική απόσταση από τη 16η θέση των μπαράζ (στους 28 η Στουτγάρδη) και ένας πόντος από το σημερινό παιχνίδι τις αφήνει απόλυτα ικανοποιημένες. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που σήμερα θα αλληλοσκοτωθούν η 15η Χέρτα με τη 16η Στουτγάρδη και με δεδομένο ότι και οι δύο έρχονται από κακές ήττες (3-0 από τη Φράιμπουργκ η Μπόχουμ, 0-1 από τη Χέρτα η Άουγκσμπουργκ).

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαλερνιτάνα – Φιορεντίνα: 1 DNB (απόδοση 3.50 - Stoiximan) 13:30
  • Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ: Χ (απόδοση 3.20 - Stoiximan) 16:30
  • Γάνδη – Γκενκ: 2 (απόδοση 3.60 - Stoiximan) 17:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ