TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: ΠΑΟΚ non-stop, ΑΕΚ με το μίνιμουμ

Ο Πόνσε στο ΑΕΚ - ΟΦΗ
Ο Πόνσε στο ΑΕΚ - ΟΦΗ ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Το Match Money ποντάρει ξανά σε ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ, πιο δύσκολη η επικράτηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Λεβαδειακός – Ηρακλής: Στη Super League 2 ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός θέλει να κάνει βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Με παιχνίδι λιγότερο είναι στο +3 από τη Λάρισα και ποντάρει παράλληλα στην πολύ καλή του άμυνα για να παίρνει τα αποτελέσματα. Μετρά τέσσερις νίκες στη σειρά με μηδέν παθητικό ενώ γενικά δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Κόντρα στον Ηρακλή που έχει χάσει τον ρυθμό του (τελευταίο παιχνίδι πριν 20 μέρες το 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β), ο Λεβαδειακός θα ακολουθήσει ξανά συντηρητική τακτική, μπορούμε να επιλέξουμε το combo του άσου με το Under 3,5, σε απόδοση 1.90.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Προφανές φαβορί η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, βέβαια το 1,25 μάξιμουμ στον άσο δεν έχει καμία αξία. Θα προσπαθήσουμε να “ντύσουμε” την επιτυχία της Ένωσης με το προσεκτικό σκοράρισμα, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης είναι ομάδα που μπορεί να αμυνθεί σε χαμηλά μέτρα και να ρίξει το τέμπο του ματς.

Η Ένωση προέρχεται από το 3-0 επί του ΟΦΗ, με πρωταγωνιστή τον Πόνσε που σημείωσε δύο γκολ, ο Αστέρας με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 3-1 του Ατρόμητου, σκόρερ δύο τερμάτων ο Κρεσπί. Θα πάμε στη λογική μιας συμβατικής νίκης της ΑΕΚ, το combo του άσου με το Under 3,5 πληρώνει 2.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ είναι ένα “τρένο” που δεν σταματά, όπως λέει και το λαϊκό άσμα, ο Δικέφαλος τρέχει απίθανο σερί 15-0-1 σε όλες τις διοργανώσεις, έμεινε μόνος πρώτος μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κορυφής. Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου εξακολουθεί παράλληλα να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες άμυνες, μεσοβδόμαδα στο κύπελλο με ευρύ ροτέισον έριξε πεντάρα στον Πανσερραϊκό (5-0).

Και κόντρα στον κουρασμένο Ατρόμητο, που έπαιξε με βασικούς στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (ήττα με 2-0 και αποκλεισμός), ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανεβάσει ξανά τον δείκτη του σκοραρίσματος. Το συνδυαστικό του διπλού του ΠΑΟΚ με το Over 2,5 πληρώνει 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβαδειακός – Ηρακλής: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.90), 14:00
  • ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 17:30
  • Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ