TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κερδίζουν στο 1.75

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME SPORTS

Επιστρέφει στη δράση για Stoiximan Super League και SuperLeague 2, το Match Money καταλήγει σε τρεις επιλογές απόδοσης 1.75.

Κοζάνη – Λεβαδειακός: Γνωστές οι πρωταγωνιστικές βλέψεις του Λεβαδειακού, για επιστροφή της ομάδας στη SuperLeague 2, η διοίκηση στη διάρκεια της διακοπής προχώρησε στην αντικατάσταση του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Νέος τεχνικός ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που με τη σειρά του δεν έχει κανένα περιθώριο στο ντεμπούτο του με αντίπαλο την Κοζάνη.

Οι Βοιωτοί έχουν την πρώτη τύχη για τη νίκη, η Κοζάνη μετρά δύο διαδοχικές ήττες στην έδρα της, από Λάρισα και ΠΑΟΚ Β’, ενώ αντιμετωπίζει και πρόβλημα στο γκολ, έχει τη χειρότερη επίθεση μαζί με τον Απόλλωνα Πόντου, με μόλις 7 γκολ μετά από 12 αγωνιστικές. Η νίκη του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πληρώνει 1.75.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ο ΠΑΟΚ πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος με σπασμένα φρένα και στην κορυφή. Μετρά έξι διαδοχικές νίκες και σκοράρει κατά ριπάς, στο τελευταίο διέλυσε την Κηφισιά στην Καισαριανή με το εκκωφαντικό 6-0. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πετύχει 33 γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις και ευελπιστεί να μην έχασε το ρυθμό του με τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Θα επιμείνουμε όμως στη φόρμα του και θα ψάξουμε τη νίκη του στο ματς με τον ΟΦΗ, μαζί με το ευρύ σκοράρισμα. Οι Κρητικοί δεν είναι σε καλή κατάσταση και ούτε η αλλαγή προπονητή μετέβαλε κατά πολύ τα πράγματα. Μετρά τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, με τον Πέπε Μελ στην τεχνική ηγεσία ο ΟΦΗ έχασε και από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Το combo του άσου του ΠΑΟΚ με το Over 2,5 τιμάται στο 1.75.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Κοσμογονικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, διαζύγιο-σεισμός με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια, σούπερ-έκπληξη η πρόσληψη του πολυνίκη Τούρκου Φατίχ Τερίμ. Μια συνθήκη που σίγουρα δεν περίμεναν στον Παναθηναϊκό και στην πρεμιέρα του ο Τερίμ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κανένα περιθώριο. Οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν στο κατόπι του ΠΑΟΚ και ενδεχόμενα να τον προσπεράσουν στη βαθμολογία. η Γιαννιώτες δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο ΠΑΣ δεν κερδίζει από την πρεμιέρα και οι διαδοχικές αποτυχίες τον έχουν φέρει στην τελευταία θέση. Και στο ματς της Λεωφόρου υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, καθώς θα λείψουν λόγω καρτών οι βασικοί στόπερ Εραμούσπε, Παντελάκης. Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να ανεβάσει το σκοράρισμά του, ο άσος σε συνδυασμό με το Over 2,5 πληρώνει 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοζάνη – Λεβαδειακός: 2 (απόδοση 1.75), 15:00
  • ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 20:00
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ