TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με το αγγλικό Λιγκ Καπ

Ο άσος της Λούτον Αμάρι Μπελ κόντρα στον Τζάροντ Μπόουεν της Γουέστ Χαμ
Ο άσος της Λούτον Αμάρι Μπελ κόντρα στον Τζάροντ Μπόουεν της Γουέστ Χαμ © 2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Μετά το 3/3 με ΠΑΟΚ, Άρη και Παρί, συνεχίζουμε με τη φάση των 32 στο αγγλικό Λιγκ Καπ, με 16 παιχνίδια σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη. Κι από το σημερινό πρόγραμμα το Total Betting του Match Money επιλέγει ένα φαβορί και ένα αουτσάιντερ.

Έξετερ – Λούτον. Η Λούτον ζορίζεται ως νεοφώτιστη στην Premier League και μόλις το Σάββατο, ύστερα από τέσσερις ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, πήρε τον πρώτο της βαθμό, με το 1-1 κόντρα στη Γουλβς. Για τη Λούτον είναι κρίσιμες οι δύο αγωνιστικές που ακολουθούν, όπου αντιμετωπίζει Έβερτον και Μπέρνλι, και είναι σημαντικό να πάει στα "εξάποντα" με καλή ψυχολογία. Δηλαδή με μία νίκη έστω και στο League Cup και έστω και απέναντι σε μια ομάδα Α’ Αγγλίας, όπως η Έξετερ. Η Έξετερ έφτασε ως εδώ στον θεσμό αποκλείοντας ομάδες της κατηγορίας της (Κρόουλι και Στίβενεϊτζ), αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε κακή φόρμα.

Μπράντφορντ – Μίντλεσμπρο. Η Μπράντφορντ είναι από τις παραδοσιακές κυπελλικές ομάδες της Αγγλίας. Σχετικά πρόσφατη εξάλλου είναι η σεζόν 2012-13, όταν ως ομάδα Β’ Αγγλίας είχε φτάσει ως τον τελικό του League Cup, ενώ το 2014-15 είχε φτάσει στα προημιτελικά του FA Cup. Στον πάγκο της Μπράντφορντ μάλιστα κάθεται ένα πολύ μεγάλο όνομα του βρετανικού ποδοσφαίρου, ο παλιός διεθνής άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα Μαρκ Χιουζ, που προφανώς ψάχνει με τη σειρά του μια καλή πορεία στα κύπελλα, ώστε να ξανακουστεί το όνομά του.

Αντίπαλος της Μπράντφορντ η Μίντλεσμπρο, που πέρυσι έφτασε στα πλέι οφ της Championship και φέτος ξεκίνησε με μοναδικό στόχο την άνοδο. Τα πράγματα όμως για τη Μίντλεσμπρο, που στον πάγκο της κάθεται ένας άλλος παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μάικλ Κάρικ, δεν έχουν πάει καθόλου καλά. Η σεζόν για τη Μίντλεσμπρο ξεκίνησε με 0-2-5 και μόλις το Σάββατο η Μπόρο έκανε την πρώτη της νίκη, με το 2-1 επί της Σαουθάμπτον. Και τώρα το σημαντικό για τη Μίντλεσμπρο δεν είναι το παιχνίδι του League Cup με την Μπράντφορντ, αλλά η τριάδα αγώνων που την περιμένει μέσα σε εφτά μέρες στην Championship: Το Σάββατο εκτός έδρας με τη Γουότφορντ, την ερχόμενη Τρίτη εντός με την Κάρντιφ και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τη Σάντερλαντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έξετερ – Λούτον: 2 (απόδοση 1.75) 21:45
  • Μπράντφορντ – Μίντλεσμπρο: 1 DNB (απόδοση 3.50) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ