TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα προκριματικά

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα προκριματικά
INTIME SPORTS

Πρώτο πιάτο σήμερα Πέμπτη στην αγωνιστική των προκριματικών του Euro, με συνολικά εννιά παιχνίδια. Κι από αυτά, το Total Betting του Match Money επιλέγει μια τριάδα για όλα τα γούστα.

Σλοβενία – Β. Ιρλανδία (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Πολύ ανοιχτός ο όμιλος, που δεν έχει το πολύ μεγάλο όνομα. 9 βαθμούς Φινλανδία και Καζακστάν, 7 η Δανία και η Σλοβενία, 3 η Βόρειος Ιρλανδία και σάκος του μποξ το Σαν Μαρίνο με 0. Οι Σλοβένοι έχουν βγάλει διπλό στο Καζακστάν, έφεραν Χ με τους Δανούς εντός και νίκησαν το Σαν Μαρίνο, ενώ έχασαν στη Φινλανδία. Μια χαρά δηλαδή μέχρι τώρα ο απολογισμός τους και ξέρουν ότι το ματς με τους Βορειοϊρλανδούς είναι must win. Η Βόρειος Ιρλανδία γενικώς δεν είναι σε καλό φεγγάρι και βρίσκεται σε πτώση. Η μόνη της νίκη στον όμιλο είναι επί του Σαν Μαρίνο, ενώ έχουν χάσει στη Δανία και από Φινλανδία και Καζακστάν στο Μπέλφαστ. Στο 1.85 ο άσος.

Σερβία – Ουγγαρία (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Όλα δείχνουν ότι Σέρβοι και Ούγγροι θα πάρουν χέρι χέρι την πρόκριση. Στους 7 βαθμούς και οι δύο μαζί στην πρώτη θέση, ενώ το Μαυροβούνιο έχει 4, η Βουλγαρία (με ματς παραπάνω 2) και η Λιθουανία 1. Η αγορά θέλει καθαρό φαβορί τους Σέρβους στο 1.75, αλλά το ματς μάλλον δεν είναι τόσο απλό. Η Σερβία μετά το άσχημο Μουντιάλ έχει παίξει σχετικά εύκολα παιχνίδια (νίκες 2-0 επί Λιθουανίας και Μαυροβουνίου, 1-1 με τη Βουλγαρία), που δεν αποτελούν ασφαλές κριτήριο, ενώ δεν θα έχει σήμερα και τη γνωστή φανατική ατμόσφαιρα των εντός έδρας παιχνιδιών, καθώς είναι τιμωρημένη και στο γήπεδο επιτρέπονται μόνο παιδιά κάτω των 14 ετών.

Οι Ούγγροι, από την πλευρά τους, είναι εμφανέστατα σε άνοδο, έχοντας μερικά πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια (δύο νίκες επί της Αγγλίας, μία νίκη και μια ισοπαλία με τη Γερμανία). Συνολικά στα δώδεκα τελευταία τους ματς έχουν χάσει μόνο δύο φορές, και τις δύο από την Ιταλία, ενώ στα τελευταία τους έξι έχουν κρατήσει καθαρά δίχτυα στα πέντε, εκτός δηλαδή από ένα 0-2 από τους Ιταλούς. Το ματς δείχνει να έχει πολύ Under, το οποίο όμως είναι καθαρό φαβορί του 1.70, κι από κει και πέρα πιο εύκολα πάει το χέρι στο Χ2 του 2.15 παρά στον άσο του 1.75. Ή, σε μια πιο τζογαδόρικη σκέψη, στο καρφί Χ του 3.60, το οποίο ουσιαστικά δεν χαλάει καμία από τις δύο ομάδες.

Ολλανδία – Ελλάδα (21:45 Alpha/Novasports Prime, Live από το SPORT24). Απόλυτα κρίσιμο φυσικά το ματς για την Ελλάδα, το οποίο θα δείξει αν όντως έχουμε σοβαρές ελπίδες να κάνουμε την έκπληξη και να σπάσουμε το δίδυμο Γαλλίας και Ολλανδίας. Οι Ολλανδοί φαίνεται να είναι στο ψάξιμο μετά το Μουντιάλ και την αλλαγή στον πάγκο Κούμαν αντί Φαν Χαλ, κάτι που είναι εμφανές στα αποτελέσματά τους. Ήττα 4-0 από τη Γαλλία και 3-2 από την Ιταλία, 2-2 με την Κροατία και μόνη νίκη επί του Γιβραλτάρ.

Μάλλον λοιπόν είναι καλή η στιγμή που τους αντιμετωπίζουμε και με τις αποδόσεις να θέλουν τον άσο στα επίπεδα του 1.45 δεν θεωρούμε λάθος να κυνηγήσει κανείς τις πιθανότητές μας. Πιο συντηρητικά πάντως, μπορούμε να σκεφτούμε το Under 2,5 στο 2.05. Σαφώς οι Ολλανδοί παραδοσιακά είναι μια επιθετική ομάδα, αλλά σήμερα δεν θα έχουν τον Ντεπάι, ενώ από την άλλη η Ελλάδα του Πογέτ είναι ξεκάθαρα μια ομάδα που ξέρει να παίζει άμυνα, και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους ακόμη και τοπ επιπέδου. Και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για αυτό από την εικόνα της Εθνικής στο αντίστοιχης και ακόμη μεγαλύτερης δυσκολίας παιχνίδι με τη Γαλλία στο Παρίσι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβενία – Β. Ιρλανδία: 1 (απόδοση 1.85) 21:45
  • Σερβία – Ουγγαρία: Χ (απόδοση 3.60) 21:45
  • Ολλανδία – Ελλάδα: Under 2,5 (απόδοση 2.05) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ