TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ

Ο Ρόμπερτσον πανηγυρίζει γκολ με την Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον | 24 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτσον πανηγυρίζει γκολ με την Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον | 24 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει μπάλα με τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Βιγιαρεάλ.

Μετά το χθεσινό ποδοσφαιρικό όργιο του Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ, έρχεται η σειρά σήμερα για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ.

Στις αποδόσεις, το καθαρό φαβορί είναι η Λίβερπουλ, που δίνεται στο 1.38 με μηδενική γκανιότα στη Stoiximan. Και από μια άποψη κάτι τέτοιο φαίνεται λογικό. Μιλάμε για την ίσως καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη (μαζί βέβαια με τη Σίτι) και σίγουρα για την πιο φορμαρισμένη: Οι "κόκκινοι" τρέχουν σερί στην Premier League 12-1-0, με την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Σίτι.

Από την άλλη όμως φαίνεται και κάπως παράλογο η Βιγιαρεάλ, μια ομάδα που απέκλεισε Γιουβέντους και Μπάγερν αήττητη, να δίνεται σε διψήφιες αποδόσεις. Με λίγα λόγια, όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, στη συζήτηση για το ποιος θα νικήσει μπορεί να υπάρξει αντιφατική επιχειρηματολογία και τελικά αυτό που μετράει για το πού θα γείρει η ζυγαριά είναι το προσωπικό ένστικτο του καθένα μας.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Αντί λοιπόν να συζητήσουμε για τον νικητή, θα επικεντρώσουμε στην αγορά των Goals, όπου θεωρούμε πως υπάρχει μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς το N/G δίνεται φαβορί έναντι του G/G, στο 1.75 το να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες και στο 2.00 να σκοράρουν. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο αυτό στα παιχνίδια που έχουν καθαρό φαβορί, όμως στον συγκεκριμένο ημιτελικό τα δεδομένα δείχνουν διαφορετικά.

Η λογική λέει ότι η εικόνα του ματς θα έχει την Λίβερπουλ να παίρνει την υπεροχή και τη Βιγιαρεάλ να αμύνεται. Όμως η Βιγιαρεάλ δεν είναι μια ομάδα που παίζει φουλ άμυνα, αλλά ένα σύνολο που ξέρει να εκμεταλλεύεται τον χώρο και να παίζει άψογα την αντεπίθεση. Η ομάδα του Έμερι έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, τόσο στον όμιλο όσο και στα νοκ άουτ, πετυχαίνοντας συνολικά 12 γκολ σε 5 ματς. Και δεν είναι θέμα τύχης, η Βιγιαρεάλ στα φετινά εκτός έδρας ματς του Champions League δημιουργεί 1.87 xGoals κατά μέσο όρο.

Η Λίβερπουλ, από την άλλη, είναι βέβαια μια ομάδα που ειδικά μέσα στο Anfield κυριαρχεί, όμως ταυτόχρονα επιτρέπει πράγματα στον αντίπαλο. Και μπορεί η ίδια, στο Champions League, να δημιουργεί φέτος 1,92 xGoals μ.ό. ανά παιχνίδι, όμως την ίδια στιγμή επιτρέπει και 0,82 στον αντίπαλο.

Πάνω σε αυτή τη λογική λοιπόν θεωρούμε ότι το G/G δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο ψηλά. Κι αν βέβαια πάρουμε και το ρίσκο να αποκλείσουμε το 1-1, μπορούμε να ανεβάσουμε περισσότερο την απόδοση και να πάμε στο 2.42 στο οποίο προσφέρει η Stoiximan το G/G & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.42 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ