TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με δύο επιλογές

Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Νασιονάλ στο Copa Libertadores
Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Ο πρώτος προκριματικός γύρος του Champions League και του Conference League και οι επαναληπτικοί της φάσης των "16" του Libertadores κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων συμμετέχουν προφανώς τα… χωριά της Ευρώπης. Όπως για παράδειγμα η… ντερμπάρα της Βίκινγκουρ από τα Νησιά Φερόε με τη Γιουρόπα του Γιβραλτάρ (21:00 LIVE από το SPORT24 ). Άγνωστες φυσικά οι ομάδες και πάντα το άγνωστο έχει ένα επιπλέον ρίσκο, ταυτόχρονα όμως υπάρχει και μια πολύ σημαντική παράμετρος που γέρνει την πλάστιγγα όλο αριστερά.

Η Βίκινγκουρ είναι σε φουλ αγωνιστική δράση, αφού το πρωτάθλημα των Φερόε είναι καλοκαιρινό (2η στη βαθμολογία με ρεκόρ 12-1-2), όταν το πρωτάθλημα της Γιουρόπα θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Βάλε στον λογαριασμό και το δύσκολο ταξίδι και καταλαβαίνεις γιατί ο άσος έχει πάρει την κατιούσα.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Στο Libertadores έχουμε αργεντίνικη μονομαχία Ρίβερ – Βελέζ (03:30 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ), όπου η Βελέζ ήταν καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 1-0 (1,49-0,35 xGoals). Η Ρίβερ φυσικά είναι το… θηρίο του ζευγαριού και μέσα στο Μονουμεντάλ έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει την κατάσταση, όμως το κλίμα της δεν είναι ακριβώς το καλύτερο.

Την ήττα από τη Βελέζ ακολούθησε και η ήττα από την Ουρακάν για το πρωτάθλημα και στις τάξεις της είναι έκδηλος ο εκνευρισμός, ενώ η πίεση είναι μεγάλη, καθώς ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα αποτελέσει τεράστια σφαλιάρα. Η Βελέζ ξέρει ότι βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική στιγμή και το σετ των αποδόσεων, που ακολουθεί την… καφενειακή λογική “δεν γίνεται να αποκλειστεί μέσα στην έδρα της η Ρίβερ”, την αδικεί εμφανέστατα. Γύρω στο 1.50 είναι ο άσος, ξεπερνά το 6.00 το διπλό, και η στοιχηματική αξία είναι στην κόντρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Χ2 είναι γύρω στο 2.50-2.60, θεωρούμε πάντως καλύτερη επιλογή το ασιάτικο χάντικαπ +1 στο 1.98. Στο οποίο πληρωνόμαστε σε περίπτωση μη νίκης της Ρίβερ, ενώ σε νίκη της Ρίβερ με ένα γκολ διαφορά (στο Libertadores δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ και δεν υπάρχει παράταση, έτσι οποιαδήποτε νίκη της Ρίβερ με ένα γκολ στέλνει την πρόκριση απευθείας στα πέναλτι) παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίκινγκουρ – Γιουρόπα: 1 (απόδοση 1,72) 21:00
  • Ρίβερ – Βελέζ: +1 Βελέζ (απόδοση 1,98) 03:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ