TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παγίδες για τρεις, στο 2.10 ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο 3.25 ο Ολυμπιακός

Ο Ματίας Αλμέιδα στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ
Ο Ματίας Αλμέιδα στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Στη μάχη της εμβόλιμης αγωνιστικής και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενδιαφέρουσες προτάσεις για στοιχηματισμό, με Bet Builder σε ελκυστικές αποδόσεις.

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Η ΑΕΚ μετά την ήττα αποκλεισμό από τον Αγιαξ με 3-1 στο Γιουρόπα Λιγκ, επέστρεψε στις ελληνικές υποχρεώσεις με νέο οδυνηρό αποτέλεσμα. Παρότι προηγήθηκε 2-0 του Παναιτωλικού στο πρώτο τέταρτο, δέχτηκε την επιστροφή των Αγρινιωτών με γκολ στο 37’ και το 64’, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή.

Αμυντικά προβλήματα για την Ένωση, φτηνά γκολ δέχτηκε και φυσικά μπορεί να απειληθεί και από τον Πανσερραϊκό στο νέο εκτός έδρας παιχνίδι. Οι Σερραίοι το πάλεψαν με τον Ολυμπιακό, υπέκυψαν από ένα πέναλτι στο 65’ για το τελικό 0-1. Η ΑΕΚ από την πλευρά της επιβεβαίωσε τον εκτός έδρας μέσο όρο της στα κόρνερ (6,00), κατά πολύ μάλιστα αφού κέρδισε 9 στο Αγρίνιο. Μπορούμε λοιπόν να συνδυάσουμε τη safe επιλογή του Over 1,5 γκολ με τα κόρνερ της ΑΕΚ στο όριο των 5,5.

Το Bet Builder του Over 1,5 γκολ με τα Over 5,5 κόρνερ της ΑΕΚ πληρώνει 2.10.

Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη SuperLeague, φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες άμυνες και με το ευρύ 4-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη «πάτησε» κορυφή. Ήταν η πέμπτη σερί νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στο πρωτάθλημα, έβδομη σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στα τελευταία εννιά ματς οι Θεσσαλονικείς έχουν πετύχει 27 γκολ. Ακριβώς 3 τέρματα ανά παιχνίδι και μπορούμε να περιμένουμε ανάλογο σκοράρισμα και κόντρα στην Κηφισιά.

Μια Κηφισιά που ευνοεί με τη λογική της το ανοιχτό παιχνίδι και τα πολλά γκολ, στην πρεμιέρα του τεχνικού Νίλσεν επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και άφησε την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει μια ακόμα νίκη και να τη συνδυάσει με το Over 2,5.

Το Bet Builder της νίκης του ΠΑΟΚ με το Over 2,5 αποδίδει 2.10.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός με το γκολ-πέναλτι του Ελ Αραμπί πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, 1-0 τον Πανσερραϊκό και πλησίασε την κορυφή. Οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία και στο πρόγραμμα με τα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια θέλουν να συνεχίσουν με επιτυχίες.

Όμως το έργο του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο αναμένεται πιο δύσκολο. Οι Περιστεριώτες προέρχονται από την τεράστια νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού και στην έδρα τους φέτος παραμένουν αήττητοι (2-4-0), άκρως ανταγωνιστικοί από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα ο τεχνικός Ίλιτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με τον Σέρβο στο τιμόνι όλα τα παιχνίδια του Ατρόμητου είναι… ροντέο, με πολλά γκολ. Έξι διαδοχικά G/G, οπότε μπορούμε να περιμένουμε το γκολ του Ατρόμητου και κόντρα στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα θα προσθέσουμε και τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού στα κόρνερ, οι Ερυθρόλευκοι κερδίζουν ακριβώς 5 κατά μέσο όρο σε εκτός έδρας ματς. Θα πάρουμε αυτό το ενδεχόμενο, να επιβεβαιώσουν το Over 4,5 κόρνερ.

Το Bet Builder του G/G με τα Over 4,5 κόρνερ του Ολυμπιακού πληρώνει 3.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Over 1,5 γκολ & Over 5,5 κόρνερ ΑΕΚ (απόδοση 2.10), 17:00
  • Κηφισιά – ΠΑΟΚ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 20:00
  • Ατρόμητος - Ολυμπιακός: G/G & Over 4,5 κόρνερ Ολυμπιακός (απόδοση 3.25), 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ