TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παγίδα στον μπουκ

Ο Μεξικανός προπονητής Ιγκνάσιο Αμπρίζ
Ο Ιγκνάσιο Αμπρίζ © 2022 ANTHONY VAZQUEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου (02/07) και ποντάρει σε ένα special bet και σε μια κόντρα φαβορί.

Έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά πλούσιο Σαββατοκύριακο. Κυριαρχούν φυσικά τα "καλοκαιρινά" πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα ανοίγει την αυλαία του το Μεξικό και γίνεται το πρώτο πρωτάθλημα της περιόδου 2022/23 που κάνει σέντρα!

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Από την πρεμιέρα του Μεξικό θα κάνουμε αρχή σήμερα. Πρεμιέρα που είναι πιθανό να κρύβει παγίδες για τον παίκτη, αλλά είναι εξίσου πιθανό να κρύβει παγίδες και για τον μπουκ. Νεκάξα – Τολούκα το ματς. Η Τολούκα έχει σε ένα ακόμη πρωτάθλημα ψηλούς στόχους, αλλά και λίγο πίεση στο ξεκίνημα λόγω των αποτυχιών των προηγούμενων χρόνων. Το σημαντικό είναι ότι έκανε καλές μεταγραφικές κινήσεις και πιθανώς να πρόκειται και για την πιο ενισχυμένη ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Γενικώς είναι από τις ομάδες που τις περιμένουμε καλύτερες φέτος.

Στη Νεκάξα υπάρχουν κάποιες θετικές ενδείξεις από το τελευταίο τουρνουά, όμως υπολείπεται αρκετά σε δυναμική, ενώ έχασε και το σημείο αναφοράς στην επίθεση. Το σετ φαντάζει υπερβολικό με το που περιμένουμε να καταλήξουν στο τέλος οι δύο ομάδες. Η Τολούκα μπορεί να διεκδικήσει υψηλότερους στόχους και το 2 DNB της παίζεται στο 3.00.

Συνέχεια από το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Για τη Χιμνάσια είχαμε μιλήσει και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν πήγε και χάλασε το πάρτι της πρόσληψης του Κάρλος Τέβες στη Ροζάριο. Τώρα περιμένει την Ντεφένσα (02:30 LIVE από το SPORT24 ) και θέλει να διατηρήσει το καλό της μομέντουμ και να περάσει –έστω και για λίγες ώρες, αν νικήσει η Νιούελς αύριο- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που υστερεί και σε ποιότητα και σε εμπειρία και με τη δύναμη της έδρας η Χιμνάσια έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες νίκης απ’ όσο δείχνουν οι αποδόσεις του άσου, που ξεπερνούν το 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νεκάξα – Τολούκα: 2 DNB (απόδοση 3.00), 01:00
  • Χιμνάσια - Ντεφένσα: 1 (απόδοση 2.25), 02:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ