TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ούτε 18αδα δεν συμπληρώνει η Νιούπορτ

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Παράθυρο εθνικών ομάδων και φυσικά οι εθνικές διοργανώσεις έχουν ρεπό και τα στοιχηματικά κουπόνια μοιάζουν άδεια. Το Total Betting του Match Money πάντως ξεδιάλεξε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Νιούπορτ – Μπρίστολ Ρόβερς το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει για το αγγλικό League Trophy, τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Και το ματς είναι κανονικός τελικός για την πρόκριση. Ισόβαθμες είναι οι δυο τους στη 2η θέση του ομίλου και όποια νικήσει στο μεταξύ τους προκρίνεται, με τη χαμένη να πηγαίνει σπίτι της – κι αν έρθει Χ, η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι.

Η Νιούπορτ είναι ομάδα της League 2, ενώ η Μπρίστολ Ρόβερς της League 1, οπότε εξ ορισμού είναι φυσιολογικό η Μπρίστολ Ρόβερς, ως καλύτερη ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, να δίνεται φαβορί σε τιμές γύρω στο 2.00-2.10. Αυτό όμως δεν θα αρκούσε για να ασχοληθούμε με το ματσάκι, καθώς στα κύπελλα, ειδικά στα αγγλικά κύπελλα, η έννοια του καλύτερου και του φαβορί είναι πολύ σχετική.

Το ενδιαφέρον όμως έρχεται από το αγωνιστικό ρεπορτάζ της Νιούπορτ, η οποία ταλαιπωρείται από πάρα πολλούς τραυματισμούς. Στο ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου η Νιούπορτ δεν μπόρεσε να γεμίσει τον πάγκο της, δηλώνοντας 16άδα αντί για 18άδα, και μάλιστα από τους πέντε αναπληρωματικούς μόνο οι τρεις (μαζί με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα) ήταν μέλη της πρώτης ομάδας, οι άλλοι δύο ήταν πιτσιρικάδες από την ακαδημία. Με αποτέλεσμα ο προπονητής της να κάνει μόνο μία αλλαγή στο ματς, κι αυτή μάλιστα λόγω ενός νέου τραυματισμού…

Επιπλέον, η Μπρίστολ Ρόβερς είναι αυτή την περίοδο με υπηρεσιακό προπονητή, μετά την πρόσφατη απόλυση του Τζο Μπάρτον. Ο υπηρεσιακός θέλει προφανώς να πείσει ώστε να πάρει σε μόνιμη βάση τη δουλειά και μέχρι τώρα τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, συν μια πολύ άνετη πρόκριση με 7-2 επί της ερασιτεχνικής Γουίτμπι στο FA Cup. Και βέβαια ξέρει ότι μία ακόμη πρόκριση θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στη μονιμοποίηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούπορτ – Μπρίστολ Ρ.: 2 (απόδοση 2.10) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ