TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, Bet Builder στο 6.50

Ο Μασούρας στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Μασούρας στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Σούπερ ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι παίζουν τα ρέστα τους για να μείνουν στο κόλπο του τίτλου και θα ρισκάρουν, το Match Money χτίζει ένα Bet Builder βασισμένο στο σκοράρισμα, σε απόδοση 5.30

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ήταν στον αέρα μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, τελικώς θα διεξαχθεί κανονικά. Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν αίτημα αναβολής, λόγω των υποχρεώσεών τους στο Conference League με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος, ωστόσο αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τη Super League. Έτσι η μάχη της Τούμπας δεν… αναβάλλεται και είναι πολύ σημαντική για τις πιθανότητες τίτλου για τις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή με 51 βαθμούς, ωστόσο είχε τα πρώτα δυνατά «χτυπήματα» μετά από καιρό. Στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή έσωσε στο 89’ την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ντέρμπι, την Τετάρτη στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson γνώρισε την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, το 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Δύο αποτελέσματα που δεν τα περίμεναν στον Δικέφαλο και τώρα έχουν μπροστά τους το τρίτο σερί εντός έδρας ντέρμπι, σε ένα φορτωμένο πρόγραμμα.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Βαρύ ασφαλώς και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ο οποίος στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην τεχνική του ηγεσία έδειξε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα στη Φερεντσβάρος και επικράτησε με 1-0. Η πρόκριση στους 16 του Conference League θα κριθεί την Πέμπτη, στη ρεβάνς της Βουδαπέστης. Ο Ολυμπιακός έδειξε συμπαγής, πιεστικός μετά την ανάπαυλα και εντέλει αποτελεσματικός, πήρε τη νίκη στο 83’ με το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Και στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός παίζει ουσιαστικά ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να μείνει με ρεαλιστικές ελπίδες στη μάχη του τίτλου. Όντας στο -7 από την κορυφή, θα πάρει περισσότερα ρίσκα και εξάλλου ο νέος του προπονητής Μεντιλίμπαρ πρεσβεύει αυτήν την επιθετικότητα.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι της Τούμπας πληρώνει 1,85 και μπορούμε να το συνδυάσουμε με το anytime σκοράρισμα του Γιώργου Μασούρα. Ο 30χρονος εξτρέμ έχει πολύ καλή παράδοση με τον ΠΑΟΚ και στην καριέρα του έχει σημειώσει 7 γκολ, με Πανιώνιο και Ολυμπιακό. Παράλληλα είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου, έχει αξία να ψάξουμε την «επανάληψη».

Αθροιστικά, Bet Builder με το G/G και το γκολ του Μασούρα, σε απόδοση 6.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Goal/Goal & να σκοράρει ο Μασούρας (απόδοση 6.50), 20:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ