TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οι ασίστ Γκραντ και Τόμπσον, Bet Builder στο 6.25

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οι ασίστ Γκραντ και Τόμπσον, Bet Builder στο 6.25
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνει κρίσιμο ματς με την Αναντολού Εφές για την 20ή αγωνιστική της EuroLeague. Bet Builder σε ελκυστική απόδοση, προτάσεις και από τα ματς ΠΑΟΚ και Προμηθέα στο BCL.

Ο συνήθης Γκραντ και η δημιουργία του Τόμπσον

Για τον Τζέριαν Γκραντ τα λόγια περιττεύουν, ο Αμερικανός γκαρντ έχει αποδειχτεί βιονικός για τα πλάνα του Εργκίν Αταμάν και «χτυπάει» υπερωρίες στο παρκέ, απαραίτητος μετά τους τραυματισμούς στην περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε με την Μπασκόνια και έχασε τα ματς με Βαλένθια και Περιστέρι bwin, ο Λούκα Βιλντόσα χτύπησε στη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και ο Γκραντ αναγκαστικά δεν… βγήκε στην ουσία από το παρκέ.

37 λεπτά με τη Βαλένθια και μοίρασε 6 ασίστ, σχεδόν 38 λεπτά με το Περιστέρι (37:50) και έδωσε 7 ασίστ, στο ματς αυτό έκανε πράγματα και θαύματα και στο σκοράρισμα, με 26 πόντους και 9/12 σουτ. Θα επικεντρωθούμε όμως στη δημιουργία του, τα τρέχοντα νούμερά του μας δίνουν το δικαίωμα να ποντάρουμε στο εφικτό όριο να δώσει 5+ ασίστ (Over 4,5), στο ματς με την Αναντολού Εφές.

Μια Εφές που προέρχεται από το ματς του αιώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ηττήθηκε μετά από τέσσερις παρατάσεις με το ασύλληπτο 130-126. Παιχνίδι στο οποίο ο Ντάριους Τόμπσον επικεντρώθηκε περισσότερο στο σκοράρισμα, αφήνοντας στην άκρη τη δημιουργία. Μια δημιουργία στην οποία πέρυσι ήταν ο πρώτος στη EuroLeague με τη φανέλα της Μπασκόνια, μοίραζε 6,7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Στην Εφές οι ασίστ του έχουν μειωθεί στο μισό, δίνει 3,4 ανά ματς, ωστόσο θα πάρουμε το ρίσκο να θυμηθεί τον περσινό του εαυτό, ρισκάροντας στο όριο των 5+ (Over 4,5).

Δείχνει εξαιρετικό το 6.25 του Bet Builder των Over 4,5 ασίστ του Τζέριαν Γκραντ και των Over 4,5 ασίστ του Ντάριους Τόμπσον.

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου το τελευταίο διάστημα, σε όλα τα μέτωπα. Ο Δικέφαλος συνετρίβη από την Τόφας με 95-63 στο Παλατάκι, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Ο Δικέφαλος, επηρεασμένος από όσα έγιναν με τον Κένταλ Σμιθ και την αποπομπή του από την ομάδα, παράτησε στην ουσία το παιχνίδι με την Τόφας, βρέθηκε μάλιστα να χάνει και με 42 πόντους διαφορά στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει μπερδεμένος και ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα από το Μαρούσι με 85-79, ξανά στο Παλατάκι, με την άμυνά του να αδυνατεί να σταματήσει τους αντιπάλους. Για τον ΠΑΟΚ αυτή ήταν η έκτη ήττα στα τελευταία επτά σε όλες τις διοργανώσεις, στο δεύτερο ματς με την Τόφας θα έχει δύσκολο έργο. Η τουρκική ομάδα πηγαίνει ψηλά το σκοράρισμα στους αγώνες του BCL.

Το Bet Builder της επικράτησης της Τόφας με το Over 161,5 πόντων πληρώνει 2.20.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Έτοιμος για πρόκριση ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας έκανε τη… μισή δουλειά, έσπασε την έδρα της Λε Μαν με τη νίκη 78-68 και αν επικρατήσει και στην Πάτρα, θα προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του BCL. Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι συγκεντρωμένο στην αποστολή αυτή, τόσο πολύ που στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος στην Καρδίτσα ουσιαστικά δεν… εμφανίστηκε και συνετρίβη με το απίθανο 101-72.

Το δεύτερο ματς με τη Λε Μαν είναι κομβικό για τη χρονιά των Πατρινών και εκτίμηση είναι πως θα εμφανιστούν αρκούντως σοβαροί κόντρα στη γαλλική ομάδα. Η Λε Μαν μπορεί να ακολουθήσει τον Προμηθέα στο σκοράρισμα αλλά η ομάδα της Πάτρας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση.

Το Bet Builder της νίκης του Προμηθέα με το Over 157,5 πόντων πληρώνει 2.77.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τόφας – ΠΑΟΚ: 1 & Over 161,5 πόντοι (απόδοση 2.20), 19:00
  • Προμηθέας – Λε Μαν: 1 & Over 157,5 πόντοι (απόδοση 2.77), 20:30
  • Παναθηναϊκός AKTOR – Αναντολού Εφές: Γκραντ Over 4,5 ασίστ & Τόμπσον Over 4,5 ασίστ (απόδοση 6.25), 21:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ