TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο συνήθης ΠΑΟΚ, ο κουρασμένος Παναθηναϊκός

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME SPORTS

Το Match Money εστιάζει στα παιχνίδια ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού την Κυριακή και καταλήγει σε δύο Bet Builder διπλασιασμού.

Βόλος – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με… στιλ να παίρνει τις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να φορτώνει τους αντιπάλους του με πολλά γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως στις έξι τελευταίες νίκες του σε όλες τις διοργανώσεις έχει βάλει τουλάχιστον 4 γκολ, την περασμένη εβδομάδα το 4-0 χαρακτήρισε την επικράτησή του σε πρωτάθλημα (ΠΑΣ Γιάννινα) και κύπελλο (Πανσερραϊκός). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί με το συνεχόμενο ροτέισον που κάνει από παιχνίδι σε παιχνίδι να κρατά την ομάδα του «φρέσκια» και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.

Και κόντρα στον Βόλο ο ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει λογική, θα ψάξει να συνδυάσει το αποτέλεσμα με μια ακόμα παραγωγική εμφάνιση. Ο Βόλος είναι σε ντεφορμέ κατάσταση, μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες και κόντρα στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ θα έχει λίγα περιθώρια δράσης. Ο Δικέφαλος μπορεί να συνδυάσει τη νίκη του με το ευρύ σκοράρισμα.

Στο 2.10 το συνδυαστικό του διπλού με το Over 2,5.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Ο Παναθηναϊκός μετά από μια σούπερ κοπιαστική ρεβάνς κυπέλλου στο «Καραϊσκάκης» πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά, επικρατώντας στα πέναλτι του αιώνιου αντιπάλου Ολυμπιακού με 7-6. 120 λεπτά χωρίς σκορ και με τον Παναθηναϊκό να μένει από δυνάμεις και να χάνει και παίκτες με τραυματισμούς, στην πορεία του αγώνα. Και είναι πιθανό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να παραταχθεί χωρίς κλασικό φορ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ είναι στα πιτς, ο Σπόραρ δίνεται αμφίβολος και κόντρα στους Αρκάδες οι Πράσινοι θα ακολουθήσουν λογικά πολύ προσεκτική συμπεριφορά. Και οι Αρκάδες είναι ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, πριν το περσινό οριακό 1-0 με το πέναλτι του Αϊτόρ στο 81’ είχαν πάρει αποτέλεσμα από τα τρία προηγούμενα ματς εκεί. Κρατώντας χαμηλά το τέμπο του αγώνα και στα λίγα γκολ. Δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό και στο ματς της Κυριακής, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε μια οριακή νίκη.

Το συνδυαστικό του άσου με το Under 3,5 πληρώνει 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος – ΠΑΟΚ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 16:00
  • Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ