TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Πίτερς, τα σουτ του Κάνααν, Bet Builder στο 4.75

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Πίτερς, τα σουτ του Κάνααν, Bet Builder στο 4.75
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης του Ολυμπιακού στη Βιτόρια, με αντίπαλο την Μπασκόνια για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Κομβικό ματς για Ολυμπιακό, "σεφτέ" με Ισπανούς

Ο Ολυμπιακός πέρυσι, στην εκπληκτική του πορεία στην κανονική περίοδο της EuroLeague, τερμάτισε πρώτος και είχε φανταστικό ρεκόρ με τις ισπανικές ομάδες. 7-1 η επίδοσή του, είχε μόνο μια ήττα από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, κατάφερε να πάρει τα άλλα επτά ματς με Μπαρτσελόνα (2), Ρεάλ (2), Μπασκόνια (2) και φυσικά Βαλένθια.

Μόνο που φέτος η συνθήκη είναι διαφορετική. Στον πρώτο γύρο έκανε το 4/4 σε ήττες και μάλιστα όλες στο ΣΕΦ, από την Μπαρτσελόνα ηττήθηκε και στο προχτεσινό ματς στη Βαρκελώνη με 86-78, πληρώνοντας την αστοχία του στο φινάλε, είχε πέντε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, είτε στους 79 είτε στους 81, τις σπατάλησε όλες.

Έτσι υποχώρησε στο 11-9, είναι στις θέσεις 7-10 και το νέο ματς σε ισπανικό έδαφος, κόντρα στην Μπασκόνια (10-10) είναι εξόχως σημαντικό για τη συνέχεια. Η παρθενική νίκη του Ολυμπιακού με Ισπανούς φέτος θα του δώσει ώθηση, μια ήττα θα τον φέρει πολύ πίσω και μάλιστα δεν θα έχει ευνοϊκή την ισοβαθμία με τους Βάσκους, που βρίσκονται μια νίκη πίσω από τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκει την Μπασκόνια σε μομέντουμ δύο ηττών, από Μπαρτσελόνα (89-85) και Μονακό (93-83), πρέπει να βελτιώσει την άμυνα αλλά και τις αποφάσεις του στα κρίσιμα σημεία των αγώνων. Μπορεί να το κάνει και να πάρει ένα πολύτιμο διπλό, η νίκη του Ολυμπιακού στη Βιτόρια πληρώνει 2,05.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Ο σταθερός Πίτερς και τα τρίποντα του Κάνααν

Για τον Άλεκ Πίτερς τα λόγια στερεύουν, ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού, με μέσο όρο 15,7 πόντων είναι ο πρώτος σκόρερ του και ο πιο αξιόπιστος σουτέρ. Στην ήττα από την Μπαρτσελόνα σημείωσε 22 πόντους με 7/12 σουτ, στο φινάλε η κόπωση ωστόσο τον οδήγησε σε τρία κολλητά άστοχα, ένα να έβρισκε η τύχη του Ολυμπιακού ίσως να ήταν διαφορετική. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο μπορεί να ανεβάσει το σκοράρισμα κόντρα στην παλιά του ομάδα, στα τελευταία πέντε ματς έχει πετύχει τουλάχιστον 14 πόντους, εύκολα θα ξεπεράσει αυτό το όριο ξανά.

Και από τον Πίτερς στον Κάνααν, τον δεύτερο σκόρερ του Ολυμπιακού με 12 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είχε μια μάλλον μέτρια εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα και για μόλις δεύτερη φορά στη φετινή EuroLeague έμεινε χωρίς εύστοχο τρίποντο. Είχε 0/4, όσα και πριν δύο αγωνιστικές κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Αλλά φυσικά δεν έχει ξεχάσει το σουτ και είναι από τους παίκτες που έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Ο Κάνααν στη φετινή σεζόν έχει πετύχει σε 15 από τους 20 αγώνες τουλάχιστον δύο τρίποντα, μπορεί να ξεπεράσει με άνεση το Over 1,5 από τα 6,75 μ. Το Over 13,5 πόντων του Πίτερς και το Over 1,5 τρίποντα του Κάνααν πληρώνουν 3,50.

Στο σύνολο λοιπόν: Το Bet Builder της νίκης του Ολυμπιακού, του Over 13,5 πόντων του Πίτερς και του Over 1,5 τριπόντων του Κάνααν, πληρώνει 4.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπασκόνια – Ολυμπιακός: 2 & Πίτερς Over 13,5 πόντοι & Κάνααν Over 1,5 τρίποντο (απόδοση 4.75), 21:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ