TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο μήνας του μέλιτος και το Χ στο Μαρακανά

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι @ 2023 GUSTAVO GARELLO / AP IMAGES

To Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης και επικεντρώνει στο Ουαλία – Τουρκία από την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro και στο μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής Βραζιλία – Αργεντινή στο Μαρακανά.

Ουαλία – Τουρκία (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Ουαλία φάνηκε ότι θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός Euro την Κροατία, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Η Ουαλία χρειαζόταν δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, απέναντι σε Αρμενία και Τουρκία, αλλά το 1-1 με τους Αρμένιους το Σάββατο ουσιαστικά εξανέμισε τις ελπίδες της. Το χειρότερο για την Ουαλία είναι ότι το Σάββατο, σε ένα ματς τελικό για την ίδια, εμφανίστηκε πολύ κακή και το τελικό 1-1 αδικεί την Αρμενία.

Και με αυτά τα δεδομένα, με την Ουαλία καθόλου πειστική το Σάββατο και πλέον λίγο πολύ αδιάφορη, αφού μια απλή νίκη της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ επί της Αρμενίας την αφήνει εκτός δυάδας ό,τι κι αν κάνει η ίδια, προκαλεί μάλλον εντύπωση ότι ο άσος δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. Και η Τουρκία βέβαια είναι αδιάφορη, έχοντας ήδη προκριθεί στο Euro και θέλοντας απλώς έναν βαθμό για να πάρει και την πρωτιά στον όμιλο, όμως οι Τούρκοι είναι αυτή την περίοδο στον μήνα του μέλιτος με τον Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο και αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά κάθε παιχνίδι. Όπως εξάλλου έδειξαν στο φιλικό στο Βερολίνο με τη Γερμανία το Σάββατο, όπου νίκησαν με 3-2, και όπως επίσης έδειξαν και στα τρία συνολικά παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Ιταλού, όπου έχουν ισάριθμες νίκες: 1-0 μέσα στην Κροατία, 4-0 τη Λετονία και το φιλικό διπλό στη Γερμανία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βραζιλία – Αργεντινή (22/11 02:30 Live από το SPORT24). Στη Λατινική Αμερική βρισκόμαστε εν όψει της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ. Βραζιλία και Αργεντινή, φυσικά, δεν θα έχουν πρόβλημα να προκριθούν στο Μουντιάλ, όμως η συγκυρία του απόλυτου ντέρμπι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τις βρίσκει και τις δύο κάπως πληγωμένες.

Η Βραζιλία είναι σε μεταβατική περίοδο, με τον Ντινίζ στον πάγκο μετά την εποχή Τίτι, και προέρχεται από δύο σερί ήττες στα προκριματικά, 2-0 στην Ουρουγουάη και 2-1 στην Κολομβία, με τον κόσμο φυσικά να έχει αρχίσει την γκρίνια επί δικαίους και αδίκους. Η Αργεντινή, από την άλλη, μετά το μεθύσι της κατάκτησης του Μουντιάλ πριν από έναν χρόνο, πέρασε ένα διάστημα συνεχόμενων επιτυχιών. Έτρεξε ένα σερί οχτώ νικών χωρίς καν να δεχθεί τέρμα (20-0 γκολ). Η πλειονότητα των αντιπάλων της όμως ήταν χαμηλού επιπέδου και η προσγείωση ήρθε την Παρασκευή, όταν η Ουρουγουάη του Μαρσέλο Μπιέλσα τη νίκησε 2-0 μέσα στο Μπουένος Άιρες.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, το σημερινό ντέρμπι μπορεί βαθμολογικά να μην έχει καμιά σοβαρή επίπτωση, αφού εύκολα ή δύσκολα τα δύο θηρία του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου θα βρουν τον δρόμο για το Μουντιάλ του 2026, όμως έχει μεγάλη σημασία για το γόητρο και την ψυχολογία. Ούτε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή θα χωνέψει εύκολα μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα, ειδικά μάλιστα από την αιώνια αντίπαλο, ούτε φυσικά η Βραζιλία μια τρίτη σερί και μέσα στο Μαρακανά. Και πάνω σε αυτή τη λογική μια ζαριά στο Χ δεν μοιάζει καθόλου κακή ιδέα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία – Τουρκία: 2 DNB (απόδοση 2.17) 21:45
  • Βραζιλία – Αργεντινή: Χ (απόδοση 3.10) 02:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ