TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο ενθουσιασμός και η αντίδραση

PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Όλα πλέον τα μεγάλα πρωταθλήματα άνοιξαν ή ανοίγουν την αυλαία τους για τη σεζόν 2023-24. Και το Total Betting του Match Money επιλέγει από το πρόγραμμα του Σαββάτου μια δυάδα από Serie A και Ligue 1.

Εν όψει της πρεμιέρας στη Serie A, μια ομάδα που φαίνεται να μπαίνει με πολύ καλή διάθεση είναι η Τζένοα. Μια Τζένοα που υποβιβάστηκε πρόπερσι, όμως κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια, έκανε καλές κινήσεις μεταγραφικά και ο ενθουσιασμός του κόσμου της έχει χτυπήσει κόκκινο, κάνοντας ρεκόρ με 26.000 διαρκείας.

Η Φιορεντίνα, την οποία φιλοξενεί στην πρεμιέρα η Τζένοα (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), είχε πέρυσι μια γλυκόπικρη σεζόν, αφού έφτασε μεν σε δύο τελικούς (κύπελλο Ιταλίας και Conference), αλλά δεν κατάφερε να πάρει κανέναν. Συνήθως, μετά από τέτοιες σεζόν, οι ομάδες αργούν να πάρουν λίγο μπροστά, έτσι κι αλλιώς η προετοιμασία της Φιορεντίνα δεν θα χαρακτηριζόταν ιδανική, ενώ βέβαια έχει να σκέφτεται και το πρώτο ματς των πλέι οφ του Conference την Πέμπτη με τη Ραπίντ στη Βιέννη. Καθαρό αουτσάιντερ του 3.30-3.40 ο άσος, μας επιτρέπει να πάρουμε μαζί μας και το πάντα πιθανότατο σε μια ιταλική πρεμιέρα ενδεχόμενο του Χ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη γαλλική Ligue 1 έχουμε τη δεύτερη αγωνιστική, κι ένα από τα αξιοσημείωτα της πρεμιέρας ήταν φυσικά η γκέλα της Παρί, που έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Λοριάν. Για την Παρί είναι φυσικά γνωστό το δύσκολο καλοκαίρι που έχει περάσει, με την αποχώρηση του Μέσι και του Νεϊμάρ, αλλά κυρίως με το σίριαλ για το μέλλον του Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έπαιξε στην πρεμιέρα, όμως πλέον επανήλθε στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, αφού φαίνεται ότι το άμεσο μέλλον του θα συνεχίσει να είναι στο Παρίσι, και προφανώς η παρουσία του αλλάζει δραστικά τη δυναμική της Παρί. Όπως βέβαια την αλλάζει και η παρουσία του Ουσμάν Ντεμπελέ, που ήταν η μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή της Παρί, με 50 εκ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ντεμπελέ επίσης δεν έπαιξε στην πρεμιέρα, αλλά πλέον είναι και αυτός έτοιμος για το ντεμπούτο του σε αυτή τη δεύτερη αγωνιστική, όπου η Παρί ταξιδεύει στην Τουλούζ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Αξιοσέβαστη ομάδα η Τουλούζ, αλλά βέβαια, όταν η Παρί έχει κίνητρο, δεν έχει αντίπαλό στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και μετά την γκέλα της πρεμιέρας το λογικό είναι να περιμένουμε την αντίδραση των Παριζιάνων.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

  • Τζένοα – Φιορεντίνα: 1Χ (απόδοση 1.70) 21:45
  • Τουλούζ – Παρί: 2 (απόδοση 1.65) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ