TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Ενκέτια και ο χαρακτήρας της Ρεάλ

Ο άσος της Αρσεναλ Έντι Ενκέτια πανηγυρίζει το γκολ του στο κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Οξφορντ.
Ο άσος της Αρσεναλ Έντι Ενκέτια πανηγυρίζει το γκολ του στο κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Οξφορντ. © 2023 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει τα δύο μεγάλα παιχνίδια του κυριακάτικου προγράμματος, Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier και Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ στη La Liga.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Άρσεναλ, πριν ξεκινήσει η σεζόν, έδινε γύρω στο 50.00 για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά πλέον, μετά και τη νίκη της επί της Τότεναμ, πέρασε πρώτο φαβορί. Στο 1.90 δίνονται αυτή τη στιγμή οι "κανονιέρηδες" και στο 2.10 η Μάντσεστερ Σίτι.

Και τώρα η Άρσεναλ είναι μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, καθώς, αν νικήσει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα. Η συγκυρία μάλιστα φαίνεται ότι την ευνοεί. Αήττητη και με το εντυπωσιακό 7-1-0 στο Έμιρατς η ίδια, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τη φόρα της μετά τη σφαλιάρα από την Κρίσταλ Πάλας και την ισοφάριση στο 90’, ενώ, επιπλέον και κυρίως, πηγαίνει στο Λονδίνο χωρίς τον ίσως πιο σημαντικό παίκτη της εντεκάδας αυτή την περίοδο, τον τιμωρημένο Κασεμίρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το 1.90 πάντως της Άρσεναλ μας φαίνεται κάπως μικρό, ή εν πάση περιπτώσει όχι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε value, και θα προτιμήσουμε κάποια εναλλακτική σκέψη, όπως το να σκοράρει ο Ενκέτια. Ο 23χρονος Άγγλος, μετά τον τραυματισμό του Ζεσούς, είναι πλέον ο βασικός φορ της Άρσεναλ και μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ έχει σκοράρει 4 γκολ. Δύο για την Premier και άλλα δύο για το FA Cup. Στο τελευταίο ματς, με την Τότεναμ, ο Ενκέτια δεν σκόραρε, όμως ήταν πολύ θετικός, είχε τέσσερις προσπάθειες για γκολ (από τις συνολικά 13 της Άρσεναλ) και τα XGoals του ήταν στο 0,86. Είναι σαφές δηλαδή ότι σιγά σιγά ο Ενκέτια γίνεται βασικός εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της Άρσεναλ και, σε αυτή τη λογική, είναι λάθος να δίνεται στην αγορά των σκόρερ τέταρτο φαβορί, πίσω από Ράσφορντ, Όντεργκαρντ, Τροσάρ και μαζί με τον Μαρτινέλι.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπιλμπάο – Ρεάλ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ φάνηκε το τελευταίο διάστημα να περνά μια μίνι κρίση. Ήττα με 2-1 στη Βιγιαρεάλ στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος στις 7 Ιανουαρίου και στη συνέχεια η απώλεια του Σούπερ Καπ από την Μπαρτσελόνα στο φάιναλ φορ του Ριάντ.

Ο Αντσελότι βέβαια δεν είναι χθεσινός και η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ. Έτσι, η "βασίλισσα" αντέδρασε μεσοβδόμαδα, όταν βρέθηκε να χάνει 2-0 ξανά από τη Βιγιαρεάλ στο κύπελλο Ισπανίας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή με τρία γκολ των Βινίσιους, Μιλιτάο και Θεμπάγιος.

Το ματς στο Μπιλμπάο φυσικά δεν είναι εύκολο, όμως και η Μπιλμπάο είχε μεσοβδόμαδα κύπελλο (1-0 την Εσπανιόλ) και πάει στο σημερινό παιχνίδι χωρίς το βασικό δίδυμο των στόπερ της, με τον Γεράι τιμωρημένο και τον Ίνιγκο Μαρτίνεθ ξανά τραυματία. Και βέβαια για τη Ρεάλ είναι απόλυτα κομβικό, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι πια στο +3 και έχει θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με τη Χετάφε στη Βαρκελώνη. Η Ρεάλ έχει καλή παράδοση στο Μπιλμπάο (τρεις νίκες στα τρία τελευταία χρόνια, 5-2-0 στα τελευταία εφτά, 6-3-1 στα τελευταία δέκα) και το διπλό της φτάνει στο 2.50. Που μόνο κακή απόδοση δεν το λες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γ.: Ενκέτια anytime (απόδοση 3.10) 18:30
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ: 2 (απόδοση 2.50) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ