TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Νικούν με στιλ τα φαβορί

Ο Τεν Κούπμαϊνερς με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς της Serie A απέναντι στην Μίλαν | 26 Φεβρουαρίου 2023
Ο Τεν Κούπμαϊνερς με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς της Serie A απέναντι στην Μίλαν | 26 Φεβρουαρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Το Match Money ποντάρει στις νίκες των φαβορί σε Τουρκία και Ιταλία, παρέα με το ευρύ σκοράρισμα

Γαλατασαράι – Καϊσερίσπορ: Η Γαλατασαράι έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή, παρά την υπεροχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σίβασπορ, δέχτηκε στο 86’ με πέναλτι την ισοφάριση. Επιστρέφει όμως στην έδρα της, εκεί που είναι η μοναδική απόλυτη ομάδα της κατηγορίας με 9 νίκες σε ισάριθμα ματς και τέρματα 23-6. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στα εντός έδρας ματς και μπορεί να ανεβάσει τον δείκτη του σκοραρίσματος κόντρα στην ντεφορμέ Καϊσερίσπορ.

Η Καϊσερί έχει κάνει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα αλλά στα τελευταία δείχνει να έχει «ξεφουσκώσει», μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες στις οποίες δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ. Στο τελευταίο συνετρίβη με 4-1 από την Καραγκιουμρούκ εκτός έδρας, περιμένουμε και από τη Γαλατά ευρύ σκοράρισμα. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over 2,5 πληρώνει 1.65.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Αταλάντα – Φροζινόνε: Η Αταλάντα είναι πάντα στο κατόπι της τέταρτης θέσης και έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς είχε επικρατήσει της Σαλερνιτάνα με το ευρύ 4-1, κατόπιν απέσπασε το 1-1 από τη Ρόμα ενώ στο Κύπελλο την Τετάρτη έκανε τη μίνι-έκπληξη, απέκλεισε με 2-1 τη Μίλαν εκτός έδρας και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού. Οι επιθετικοί της που καλύπτουν την απουσία του αρχισκόρερ Λούκμαν στο Κόπα Άφρικα, βρίσκουν ρυθμό και μπορούν να ανεβάσουν το σκοράρισμα κόντρα στη Φροζινόνε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η οποία περνά το ντεφορμάρισμά της, μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες και εμφανίζει σημαντικές αμυντικές αδυναμίες. Όπως στο 3-2 από την Μόντσα για το πρωτάθλημα ενώ την Πέμπτη αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους στο κύπελλο με βαριά ήττα 4-0. Η Αταλάντα μπορεί να συνδυάσει τη νίκη της με το Over 2,5, σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατασαράι – Καϊσερίσπορ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.65), 19:00
  • Αταλάντα – Φροζινόνε: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ