TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τρεις άσους

Μονομαχία του Κουντέ  με τον Γουίλια Ζοσέ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις για τη La Liga 2022/23
Μονομαχία του Κουντέ με τον Γουίλια Ζοσέ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις για τη La Liga 2022/23 @2023 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Κυριακάτικη τριάδα από το Total Betting του Match Money με τρεις άσους από Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία.

Ρεμς – Λιόν (18:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Δραματικό το ξεκίνημα της σεζόν για τη Λιόν. Χωρίς νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές (0-2-4, 3-11 τέρματα), το χειρότερο ξεκίνημα για τους λιονέ από το 1980. Η Λιόν ήδη έχει αλλάξει προπονητή, με τον Φάμπιο Γκρόσο να αντικαθιστά τον Λοράν Μπλαν, όμως η κατάσταση δεν βελτιώθηκε και είναι ξεκάθαρο πως η αρρώστια είναι πολύ πιο βαθιά. Αντίθετα η Ρεμς έχει μπει καλά στη χρονιά, είναι στη 5η θέση της βαθμολογίας, προέρχεται από δυνατό διπλό στη Λιλ και αν μη τι άλλο οι αποδόσεις φαβορί είναι απόλυτα δικαιολογημένες.

Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Φράιμπουργκ έχει συμπληρώσει τρία παιχνίδια στην Bundesliga χωρίς νίκη, όμως η επίσκεψη της παραδοσιακά προβληματικής εκτός έδρας Άουγκσμπουργκ αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να ξαναμπεί στις ράγες. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί η Μπάγερν. Στα δύο πρώτα της εκτός έδρας ματς η Άουγκσμπουργκ έχασε 3-1 από την Μπάγερν και 3-0 από τη Λειψία και παρότι βέβαια δύο ήττες από Μπάγερν και Λειψία δεν είναι ντροπή, η Άουγκσμπουργκ συμπλήρωσε, συμπεριλαμβανομένων και των περσινών, 15 ματς χωρίς εκτός έδρας νίκης.

Μπέτις – Βαλένθια (18:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Αρκετά ψηλές οι τιμές στον άσο, καθώς οι εταιρείες φαίνεται να υπερτιμούν σε έναν βαθμό τη Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες", με μια νεανική ομάδα, έχουν κάνει όντως καλύτερο ξεκίνημα από ό,τι αναμενόταν μετά το προβληματικό καλοκαίρι τους, όμως είναι ομάδα που το ταβάνι της δεν είναι πολύ ψηλό. Μεσοβδόμαδα έχασαν 0-1 από τη Σοσιεδάδ, σε ματς που καταπονήθηκαν καθώς έπαιξαν όλο το δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες, και πάνε τώρα στη Σεβίλλη με αρκετές απουσίες.

Η Μπέτις, από την άλλη, δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελε στη χρονιά (στην 11η θέση με 9 βαθμούς και έναν πίσω από τη Βαλένθια), αλλά ακριβώς για αυτό το σημερινό ματς αντιμετωπίζεται ως κομβικό από τους ανθρώπους της. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Γρανάδα, σε ματς όμως που φρέσκαρε πολύ την 11αδα της, ενώ σήμερα αναμένεται να επανέλθουν αρκετοί βασικοί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεμς – Λιόν: 1 (απόδοση 2.08) 14:00
  • Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ: 1 (απόδοση 1.74) 18:30
  • Μπέτις – Βαλένθια: 1 (απόδοση 2.25) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ