TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τον Μπενζεμά στο 2.70

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Βαγιαδολίδ | 2 Απριλίου 2023
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Βαγιαδολίδ | 2 Απριλίου 2023 @2023 PABLO GARCIA/AP IMAGES

Ρεάλ – Τσέλσι και Μίλαν – Νάπολι τα δύο σημερινά μεγάλα παιχνίδια που ολοκληρώνουν τα πρώτα ματς των προημιτελικών του Champions League.

Ρεάλ – Τσέλσι (22:00 Cosmote Sport 2HD/MEGA, Live από το SPORT24). Στην κατάσταση που παρουσιάζεται όλη τη σεζόν η Τσέλσι, δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστικά καμία σοβαρή διαφωνία για το ότι ο άσος δίνεται φαβορί του 1.70, και με πτωτικές μάλιστα τάσεις. Ο άσος πάντως της Ρεάλ πολύ εύκολα να ανέβει στο 2.70 αν συνδυαστεί με το γκολ του Μπενζεμά.

Ο Γάλλος φορ έχει σκοράρει 11 γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια του, ενώ έχει φοβερή παράδοση κόντρα σε ομάδες Premier League: Κόντρα στην ίδια την Τσέλσι πέρυσι πέτυχε χατ τρικ στο Λονδίνο και ένα ακόμη στη Μαδρίτη, με τη Λίβερπουλ φέτος σκόραρε και στα δύο ματς συνολικά τρία γκολ, ενώ γενικότερα μετρά 19 γκολ σε 25 ματς Champions League κόντρα σε αγγλικές ομάδες.

Μίλαν – Νάπολι (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο μεγάλος ιταλικός προημιτελικός, στοιχηματικά, έχει καθοριστεί από την ανακοίνωση της οριστικής απουσίας του Οσίμχεν από την αποστολή της Νάπολι. Έτσι, και ενώ οι αρχικές αποδόσεις έδιναν τον πρώτο λόγο στη Νάπολι, πλέον έχουμε αντιστροφή φαβορί, με τον άσο να παίζει στο 2.60 και το διπλό στο 2.80-2.90. Και με αυτά τα δεδομένα μάλλον το παιχνίδι φαίνεται να κάηκε στοιχηματικά. Νάπολι χωρίς Οσίμχεν δεν πάει πολύ εύκολα το χέρι, αλλά και η σταθερά προβληματική φέτος Μίλαν δεν φαντάζει ιδιαίτερα δελεαστική σε τιμές φαβορί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Τσέλσι: 1 & anytime Μπενζεμά (απόδοση 2.70) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ