TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το κίνητρο της παραμονής

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το κίνητρο της παραμονής
@2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Τελευταίες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Total Betting του Match Money διαλέγει μια δυάδα παραμονής.

Γουλβς – Έβερτον (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Πολύ απλά τα πράγματα πλέον στην Premier League, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος: Νότιγχαμ 34 πόντοι (Άρσεναλ εντός, Κρ. Πάλας εκτός), Έβερτον 32 (Γουλβς εκτός, Μπόρνμουθ εντός), Λιντς 31 (Γουέστ Χαμ εκτός, Τότεναμ εντός), Λέστερ 30 (Νιούκαστλ εκτός, Γουέστ Χαμ εντός), δύο σώζονται και δύο πέφτουν. Η Έβερτον έχει την τύχη να παίζει με δύο ομάδες που είναι απολύτως στα κυβικά της και ταυτόχρονα πλήρως αδιάφορες βαθμολογικά. Και πολύ απλά, με δύο νίκες, η Έβερτον είναι και του χρόνου στην Premier.

Ναντ – Μονπελιέ (18:00 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Στη Γαλλία θέλουμε τρεις αγωνιστικές για το τέλος και στην η Ναντ, με 33 βαθμούς, είναι μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ναντ, μετά την αλλαγή προπονητή την περασμένη εβδομάδα, έδειξε σημάδια αντίδρασης στο 0-0 στην Τουλούζ και τώρα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να βγει από τη ζώνη: Η Οσέρ, που είναι στους 34, παίζει στο Παρίσι με την Παρί και προφανώς δεν θα πάρει κάτι, την ώρα που η Ναντ φιλοξενεί την τελείως αδιάφορη βαθμολογικά Μονπελιέ. Κι όχι απλώς τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά μια ομάδα που στον πάγκο της κάθεται ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει την καριέρα του με τη Ναντ, ο Μισέλ ντερ Ζακαριάν, που φόρεσε τη φανέλα της για μια δεκαετία και στη συνέχεια ήταν και στον πάγκο της για μια πενταετία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Έβερτον: 2 (απόδοση 2.70), 17:00
  • Ναντ – Μονπελιέ: 1 (απόδοση 2.20), 18:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ