TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το κίνητρο της παραμονής

Ο Παλ Ντάρνταϊ στον πάγκο της Χέρτα σε ματς κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ
Ο Παλ Ντάρνταϊ © 2021 /MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Στην τελική ευθεία πλέον η σεζόν και τέτοια εποχή την τιμητική τους την έχουν οι ομάδες στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας που δίνουν μάχη για να σωθούν.

Χέρτα – Βέρντερ Βρέμης (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Χέρτα είναι σε δραματική κατάσταση, 18η και ουραγός στη βαθμολογία με πρόσφατο ρεκόρ 0-2-4, αλλά ακόμη δεν έχει παραδώσει όπλα. Η 16η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ, είναι μόλις στο -2. Και η διοίκησή της αποφάσισε να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Απέλυσε τον Σάντρο Σβαρτς και στη θέση του κάλεσε τον πιστό στρατιώτη Παλ Ντάρνταϊ, με τον Ούγγρο να έχει φορέσει τη φανέλα της Χέρτα για 14 χρόνια ως παίκτης και να αναλαμβάνει τώρα για τρίτη φορά την τεχνική της ηγεσία! Η Βέρντερ δεν έχει ακριβώς σωθεί, όμως είναι αρκετά άνετη. Στη 12η θέση και στο +8 από τα μπαράζ.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Η Κρίσταλ Πάλας άλλαξε πριν λίγες εβδομάδες προπονητή, απολύοντας τότε τον Πατρίκ Βιεϊρά και προσλαμβάνοντας τον πάλαι ποτέ προπονητή της εθνικής Αγγλίας Ρόι Χόγκσον, που αισίως έφτασε στα 76 του χρόνια! Το φοβερό είναι ότι εκεί που η Πάλας δεν σταύρωνε νίκη, επί Χόγκσον μετρά τρεις σερί και πλέον ανάσανε φτάνοντας στο +9 από τον υποβιβασμό. Δεν έγινε πάντως ξαφνικά ομαδάρα, τη Λέστερ, τη Λιντς και τη Σαουθάμπτον νίκησε, και το ματς με την Έβερτον είναι ύπουλο. Η Έβερτον παίζει για τη ζωή της και από τη στιγμή που άλλαξε κι εκείνη προπονητή, προσλαμβάνοντας τον μέχρι πέρυσι μόνιμο τεχνικό της Μπέρνλι Σον Ντάις, έχει αποκτήσει χαρακτήρα και έχει γίνει πολύ σκληρή ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Βέρντερ: 1 (απόδοση 2.30) 16:30
  • Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον: Χ2 (απόδοση 1.75) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ