TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με την έδρα της Κοπεγχάγης

Οι παίκτες της Κοπεγχάγης πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο Λούκας Λεράγκερ κόντρα στην Αϊντχόφεν
Οι παίκτες της Κοπεγχάγης πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο Λούκας Λεράγκερ κόντρα στην Αϊντχόφεν © 2022 PATRICK POST/ASSOCIATED PRESS

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα των σημερινών προκριματικών του Champions League.

Από τα ισορροπημένα ζευγάρια της κλήρωσης το Κοπεγχάγη – Σπάρτα Πράγας (21:00 Live από το SPORT24), μεταξύ δύο ομάδων που θεωρούνται μικρομεσαίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά έχουν και οι δύο τη φιλοδοξία να φτάσουν μέχρι τους ομίλους.

Στο σημερινό πάντως πρώτο παιχνίδι στη Δανία η Κοπεγχάγη φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο, που φτάνει στο 2.15. Πολύ έμπειρη ομάδα οι Δανοί, πέρυσι έφτασαν στους ομίλους, όπου παρέμειναν αήττητοι εντός έδρας με τρεις ισοπαλίες κόντρα σε Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ γενικότερα το Parken είναι παραδοσιακά μια πολύ δυνατή έδρα.

Αήττητη η Κοπεγχάγη στα τελευταία εννιά εντός έδρας (5-4-0), ενώ ο συνολικός της απολογισμός στην πενταετία είναι στο 15-9-4. Η Κοπεγχάγη έχει ξεκινήσει τη σεζόν με πέντε νίκες σε πέντε επίσημα ματς, έχει πουλήσει 23.000 διαρκείας και απέναντι σε μια Σπάρτα Πράγας που δίνει τώρα το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα, έστω μικρό, προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τσεχία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοπεγχάγη – Σπάρτα Πράγας: 1 (απόδοση 2.15) 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ