TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τη Γαλλία αλλά στο 5.00

Οι παίκτες της Γαλλίας πανηγυρίζουν το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο παιχνίδι με τη Δανία για το Nations League στο Σταντ ντε Φρανς
Οι παίκτες της Γαλλίας πανηγυρίζουν το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο παιχνίδι με τη Δανία για το Nations League © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Κροατία για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Η πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Group A στο Nations League είχε δύο μεγάλες εκπλήξεις, Γαλλία – Δανία 1-2 και Κροατία – Αυστρία 0-3. Και σήμερα, για τη 2η αγωνιστική του ομίλου, κοντράρονται στο Σπλιτ οι δύο χαμένες της πρεμιέρας (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Οι Κροάτες ήταν κυριολεκτικά απογοητευτικοί στο ματς με την Αυστρία. Χωρίς Μόντριτς και Πέτριτς, με πρόβλημα φυσικής κατάστασης και σοβαρά θέματα ασυνεννοησίας στην άμυνα, η εικόνα της Κροατίας ήταν πολύ μακριά από ό,τι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Μόντριτς, αλλά η κεντρική ιδέα δεν αλλάζει, οι Κροάτες δείχνουν ότι βρίσκονται σε κακό φεγγάρι και σε περίοδο αναδιοργάνωσης.

Οι Γάλλοι δεν είχαν τόσο απογοητευτική εικόνα κόντρα στη Δανία. Δεν ήταν βέβαια στα καλύτερά τους, αλλά περισσότερο την πάτησαν από τον εφησυχασμό τους, ενώ ίσως να έπαιξε ρόλο και ότι στον πάγκο δεν καθόταν ο Ντεσάμπ, ο οποίος έχασε πριν από λίγες μέρες τον πατέρα του. Σήμερα ο Ντεσάμπ θα επιστρέψει στη θέση του και ακριβώς επειδή οι Γάλλοι προέρχονται από γκέλα το λογικό είναι να περιμένουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και αντίδραση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γύρω στο 2.10 είναι το διπλό των Γάλλων, αλλά επειδή ο Ιούνιος είναι δύσκολος μήνας για τους ποδοσφαιριστές και στο Nations League βλέπουμε μέχρι τώρα αρκετά… κουφά, θα αποφύγουμε το συμβατικό παιχνίδι. Έτσι, μαζί με τη νίκη των Γάλλων θα προσθέσουμε και το να σκοράρει ο Ενκουνκού, ανεβάζοντας την απόδοση στο 5.00.

Ο 24χρονος σταρ της Λειψίας, που φέτος έβαλε 20 γκολ με τη φανέλα των "ταύρων" και αποτελεί ένα από τα καυτά ονόματα του καλοκαιριού, δεν είναι βασικός στους "τρικολόρ", αφού προφανώς υπάρχουν Εμπαμπέ και Μπενζεμά. Σήμερα όμως ο Ενκουνκού είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει, στην 4η διεθνή συμμετοχή του, και έχει πολλή λογική να κυνηγήσουμε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία – Γαλλία: 2 & Να σκοράρει ο Ενκουνκού (απόδοση 5.00) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ