TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με οδηγό τον Τζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης
Ο Χρήστος Τζόλης EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και εμπιστεύεται τον άσο της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Χρήστο Τζόλη.

Η Β’ Γερμανίας είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Με μεγάλα ονόματα (ειδικά φέτος στη Β’ Γερμανίας υπάρχουν ομάδες όπως το Αμβούργο, η Σάλκε και η Χέρτα) και τεράστιο ανταγωνισμό στη μάχη της ανόδου.

Εννιά αγωνιστικές πλέον πριν το τέλος και στην κορυφή έχει ξεχωρίσει η Σαν Πάουλι, που προηγείται με 51 πόντους και όλα δείχνουν ότι θα είναι η μία από τις δύο ομάδες της αυτόματης ανόδου. Στη 2η θέση είναι η Χολστάιν Κιλ με 46, που έχει πάρει ένα προβάδισμα στο κυνήγι της 2ης θέσης, κι από κει και πέρα για την 3η γίνεται κυριολεκτικά σφαγή: Αμβούργο στους 41, Φορτούνα Ντίσελντορφ στους 40, Αννόβερο και Πάντερμπορν στους 39, Γκρόιτερ Φιρτ στους 38.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με το Όσναμπρικ – Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:30 Live από το SPORT24). Η Όσνμπρικ είναι ουραγός στη βαθμολογία, στο -7 από την παραμονή και η χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος με ρεκόρ 2-5-5. Σαφές λοιπόν ότι για τη Φορτούνα το παιχνίδι είναι αυτό που λέμε must win, ώστε να σκαρφαλώσει στην 3η θέση και να μεταφέρει την πίεση στις υπόλοιπες διεκδικήτριες, που αγωνίζονται αύριο.

Γύρω στο 2,00 είναι το διπλό της Φορτούνα και μπορούμε εύκολα να το διπλασιάσουμε αν κολλήσουμε από δίπλα του και το γκολ του Χρήστου Τζόλη. Ο 22χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός βγάζει κυριολεκτικά μάτια φέτος στη Β’ Γερμανία έχοντας σκοράρει 14 γκολ και όντας στη 2η θέση των πίνακα των σκόρερ, πίσω από τους 16 του Ρόμπερτ Γκλάτζελ του Αμβούργου. Και είναι και σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σκοράρει 3 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια και 5 στα τελευταία τέσσερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Όσναμπρικ – Φορτούνα Ντίσελντορφ: 2 & Τζόλης anytime (απόδοση 3.95) 19:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ