TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία διπλή ευκαιρία

Ο Σοϊτσίρο Κοζούκι πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Σάλκε με τη Λειψία
Ο Σοϊτσίρο Κοζούκι πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Σάλκε με τη Λειψία © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money έστειλε ταμείο την Τετάρτη με κυπελλική δυάδα σε απόδοση 3.99 και απόψε επιστρέφει σε ρυθμό πρωταθλημάτων ποντάροντας στο εναρκτήριο ματς για την 20η αγωνιστική της Bundesliga.

Ως συνήθως τις Παρασκευές το πρόγραμμα δεν έχει πολλές στοιχηματικές επιλογές και λειτουργεί κυρίως ως… προθέρμανση για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Το πιο ενδιαφέρον σημερινό παιχνίδι μάς έρχεται από τη γερμανική Bundelsiga, Σάλκε εναντίον Βόλφσμπουργκ(21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Σάλκε έκανε δραματικό πρώτο γύρο στη σεζόν και απόλυτα φυσιολογικά βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τον Γενάρη όμως η διοίκηση, παρά τα πενιχρά οικονομικά της, προσπάθησε να την ενισχύσει και στα τελευταία της δύο ματς, με πολλά νέα πρόσωπα στην εντεκάδα, η Σάλκε έβγαλε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Έτσι, εκεί που η Σάλκε μέχρι πρότινος μετρούσε 10 ήττες σε 11 παιχνίδια, πλέον έρχεται από δύο λευκές ισοπαλίες, με Κολωνία και Γκλάντμπαχ. Όπου μάλιστα και στις δύο ήταν συγκριτικά καλύτερη από την αντίπαλό της και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γερμανίας στο Matchmoney.com.gr

Το ματς με τη Βόλφσμπουργκ φυσικά και δεν είναι εύκολο και οι αποδόσεις, με το διπλό στα όρια του 2.00 και τον άσο στο 3.75-3/80, αποτυπώνουν τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων από το ξεκίνημα της σεζόν. Η Βόλφσμπουργκ όμως έρχεται από τρεις σερί ήττες (Βέρντερ, Ουνιόν και Μπάγερν), ενώ η Σάλκε ξέρει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια στη μάχη της σωτηρίας και πρέπει να εκμεταλλευτεί άμεσα αυτό το μίνι μομέντουμ και την αλλαγή ψυχολογίας. Και οι αποδόσεις μάς επιτρέπουν να πάρουμε μαζί μας και το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε – Βόλφσμπουργκ: 1Χ (απόδοση 1.88) 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ