TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα combo κι έναν σκόρερ

Ο άσος της Λανς Φλοριάν Σοτοκά
Ο άσος της Λανς Φλοριάν Σοτοκά © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει σε ένα ειδικό και σε ένα combo.

Μόλις τρία ματς σήμερα Παρασκευή από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Λανς – Τρουά για τη γαλλική Ligue 1, το Χιρόνα – Βαγιαδολίδ από τη La Liga και το Bέρντερ – Άουγκσμπουργκ στην Bundesliga.

Το ισπανικό δεν βγάζει κάτι ενδιαφέρον. Ισορροπημένο το Χιρόνα – Βαγιαδολίδ, με πολύ νορμάλ αποδόσεις (2.30-3.20-3.35 το σετ, που, για να καταλαβαίνεις για τι μιλάμε, είναι το κλασικό σετ για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο λίγο πολύ ισοδύναμων ομάδων όπου η έδρα παίρνει το παραδοσιακό προβάδισμα), ενώ και το προφανές Under προσφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές (μάξιμουμ στο 1.65).

Προγνωστικά Γαλλία

Στο γαλλικό, στο Λανς – Τρουά (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Καθαρό φαβορί του 1.50 η Λανς και απόλυτα φυσιολογικά: Αήττητη με 4-2-0 η Λανς σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, η οποία με νίκη ανεβαίνει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το 1.50 από μόνο του δεν λέει βέβαια πολλά, όμως μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με Over 2,5 ανεβάζοντας την απόδοση στο 2.10. Τρία στα τρία έχει η Λανς στο "Φελίξ Μπολάρ", και τα τρία ήταν με γεμάτα σκορ (3-2 την Μπρεστ, 2-1 τη Ρεν, 5-2 τη Λοριάν), ενώ η Τρουά, από την πλευρά της, είναι μια σοφτ ομάδα που δεν ξέρει να παίζει καλή άμυνα.

Για του λόγου το αληθές, αρκεί να δεις τα αποτελέσματά της φέτος εκτός έδρας: 3-2 από τη Μονπελιέ, 4-1 από τη Λυών και το διπλό-μπόμπα που έβγαλε με 4-2 στη Μονακό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γερμανία

Όσον αφορά στο γερμανικό, η Βέρντερ είναι σωστό φαβορί απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, όμως το 1.60 είναι πολύ μικρό για μια ομάδα που ναι μεν κερδίζει τις εντυπώσεις σε αυτό το ξεκίνημα της Bundesliga με το αλέγκρο ποδόσφαιρό της (μην ξεχνάς ότι μιλάμε για νεοφώτιστη), όμως ακόμη δεν έχει κερδίσει εντός έδρας (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

2-2-1 το ρεκόρ της Βέρντερ μέχρι τώρα, αλλά και οι δύο νίκες έχουν έρθει εκτός, ενώ μέσα στη Βρέμη μετρά το 2-2 με τη Στουτγάρδη και το 3-4 από την Άιντραχτ. Ούτε στα γκολ βγαίνει κάτι (ανοιχτή ομάδα η Βέρντερ, αλλά κλειστή η Άουγκσμπουργκ, που σκοράρει με το σταγονόμετρο), οπότε ντριμπλάρουμε και τα γκολ και πάμε στην αγορά των σκόρερ, όπου εδώ φαίνεται να έχει ψωμάκι.

Πρώτο κανόνι της Βέρντερ είναι ο Νίκλας Φίλκρουγκ, με τον 29χρονο Γερμανό φορ να βρίσκεται σε τοπ φόρμα αυτή την περίοδο. Πέντε γκολ έχει σημειώσει σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές ο Φίλκρουγκ, πετυχαίνοντας και τα δύο της Βέρντερ στη νίκη με 2-0 στο Μπόχουμ, ενώ έχει σκοράρει και στα δύο φετινά εντός έδρας ματς.

Κι επιπλέον έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τα ματς με την Άουγκσμπουργκ: Εναντίον της έβαλε το πρώτο του γκολ σε επίπεδο Bundesliga το 2012 και απέναντί της πέτυχε για πρώτη φορά δύο γκολ σε αγώνα στην κορυφαία γερμανική κατηγορία, το 2018. Κι επειδή λέγεται Φίλκρουγκ και όχι… Ρονάλντο ή Χάλαντ, το anytime του προσφέρεται σε πολύ καλές τιμές, φτάνοντας και στο 2.62!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ – Άουγκσμπουργκ: Φίλκρουγκ anytime scorer (απόδοση 2.62) 21:30
  • Λανς – Τρουά: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.10) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Γερμανία και τη Γαλλία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ