TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο ντέρμπι και τη Νότιγχαμ

Οι Ρομέλου Λουκάκου και Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζουν γκολ της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Οι Ρομέλου Λουκάκου και Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζουν γκολ της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρεις επιλογές από την Premier League και τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Ιταλία και Πορτογαλία.

Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ (16:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Σε κακή φόρμα το τελευταίο διάστημα η Γουέστ Χαμ, που πήρε μεν ανάσες από το 1-0 της Πέμπτης επί του Ολυμπιακού, όμως στην Premier League τρέχει το τελευταίο δίμηνο το απογοητευτικό ρεκόρ του 1-1-5, όπου μάλιστα η νίκη ήταν απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Νότιγχαμ, πάλι, στο ίδιο διάστημα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, έχει ρεκόρ 2-4-2, όπου οι δύο ήττες της ήταν στο Μάντσεστερ από τη Σίτι και στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ. Και γενικότερα βέβαια η Νότιγχαμ δείχνει ότι φέτος έμαθε από τα λάθη της περσινής σεζόν και έχει βρει τα πατήματά της στην Premier League. Σίγουρα ποτέ ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Premier δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά με τη Γουέστ Χαμ να έχει επιπλέον την επιβάρυνση της Πέμπτης και το διπλό να παίζει γύρω από το 4.00, αξίζει να το κυνηγήσουμε. Έστω και παίρνοντας την κάλυψη του Χ.

Λάτσιο – Ρόμα (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, σε κοινή έδρα και πάντα με πολλές ιδιαιτερότητες και πολύ μεγάλη ένταση εντός και εκτός γηπέδου. Φέτος καμία από τις δύο δεν κάνει καλή χρονιά στη Serie A. Η Λάτσιο είναι στη 10η θέση, η Ρόμα στην 7η αλλά με μόλις έναν βαθμό περισσότερο. Η Ρόμα πάντως έχει τη δικαιολογία ότι και φέτος από την αρχή της σεζόν έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών και ο Μουρίνιο αναγκάζεται σε συνεχείς αλλαγές στην εντεκάδα του. Στη συγκεκριμένη στιγμή όμως φαίνεται ότι τα πράγματα κάπως ξεδιαλύνονται για τη Ρόμα και ο πάλαι ποτέ Special One θα έχει στο ντέρμπι όλα τα βαριά χαρτιά (Λουκάκου, Ντιμπάλα κτλ.). Ο Μουρίνιο τα χρόνια που βρίσκεται στην αιώνια πόλη έχει αρνητικό ρεκόρ στα ντέρμπι με τη Λάτσιο (1-0-3) και ακριβώς για αυτό, επειδή μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους εγωιστές των ευρωπαϊκών πάγκων, είναι λογικό να περιμένουμε μια Ρόμα πολύ τσαμπουκαλεμένη.

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ (22:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Το κλάσικο του πορτογαλικού πρωταθλήματος και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι της Λισαβόνας. Και ταυτόχρονα και ντέρμπι κορυφής, καθώς η Σπόρτινγκ είναι πρώτη στη βαθμολογία με 28 βαθμούς με την Μπενφίκα να ακολουθεί στους 25. Η Σπόρτινγκ, γενικότερα, βγάζει πολύ καλό πρόσωπο φέτος, με ρεκόρ 9-1-0 στο πρωτάθλημα και μοναδική της γκέλα το 1-1 εκτός έδρας με την Μπράγκα. Το ρεκόρ της Μπενφίκα δεν υπολείπεται ιδιαίτερα (8-1-1), όμως, πέρα από το ότι και οι δύο απώλειες ήρθαν σε βατά ματς (ήττα στο Γκιμαράες, Χ εντός με την Κάσα Πία) η συνολική της εικόνα μοιάζει πολύ μπερδεμένη, με πολλά σκαμπανεβάσματα και χωρίς πειστικές εμφανίσεις ακόμη κι όταν κερδίζει. Κάτι βέβαια που φαίνεται ακόμη περισσότερο στον όμιλο του Champions League, όπου η Μπενφίκα μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι τελευταία με 0 βαθμούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ: Χ2 (απόδοση 1.99) 16:00
  • Λάτσιο – Ρόμα: 2 DNB (απόδοση 1.78) 19:00
  • Μπενφίκα – Σπόρτινγκ: Χ2 (απόδοση 1.65) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ