TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο κόντρες

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 6 Ιανουαρίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 6 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε μία δυάδα από τη Serie A και την Premier League.

Τα λεφτά, λένε, δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά στο ποδόσφαιρο, καλώς ή κακώς, τη φέρνουν. Τελευταίο παράδειγμα, η Νιούκαστλ, που πρόσφατα ως γνωστόν πουλήθηκε στο Saudi Arabia's Public Investment Fund και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να έχει την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αρχή έγινε ήδη από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, όπου η Νιούκαστλ ξόδεψε 93 εκ. λίρες για την ενίσχυσή της (συνολικά, οι ομάδες της Πρέμιερ ξόδεψαν 295 εκ. λίρες). Και τα αποτελέσματα φάνηκαν αμέσως. Mέχρι τις 15 Ιανουαρίου, και από την αρχή της σεζόν, η Νιούκαστλ είχε ρεκόρ 1-9-10, όμως πλέον μετρά τρεις σερί νίκες και ήδη ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας.

Προγνωστικά Αγγλία: Σε κάμψη η Γουέστ Χαμ

Τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο αντιμετωπίζει τώρα η Νιούκαστλ (14:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), μια Γουέστ Χαμ που φυσικά κάνει υπερβατική σεζόν και το ματς δεν είναι καθόλου εύκολο και απλό. Η Γουέστ Χαμ όμως δείχνει ότι δεν είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο, με πρόσφατο ρεκόρ 1-1-2 και τη μοναδική της νίκη επί της Γουότφορντ με το αγχωτικό 1-0. Η Νιούκαστλ, ως φανέλα και ως δυναμική, προφανώς και δεν φοβάται τη Γουέστ Χαμ (τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες της επισκέψεις στο Λονδίνο) κι από τη στιγμή που οι αποδόσεις ακολουθούν τα βαθμολογικά δεδομένα η απόφαση είναι εύκολη.

Δείτε εδώ τις πιθανές ενδεκάδες και το ρεπορτάζ των δύο ομάδων

Προγνωστικά Ιταλία: Τον ξεπέρασε το ποδόσφαιρο

Στην Ιταλία, οι φίλαθλοι της Ρόμα υποδέχθηκαν σαν Μεσσία τον Ζοζέ Μουρίνιο το καλοκαίρι. Αλλά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Ίσως η Ρόμα έχει πολλά δομικά προβλήματα για να λυθούν μέσα σε λίγους μήνες, ίσως ο ίδιος ο Μουρίνιο να έχει βγει τελείως εκτός του σύγχρονου ποδοσφαιρικού κάδρου και να μην είναι πια σε θέση να δώσει λύσεις, το θέμα είναι πως η Ρόμα βρίσκεται μόλις στην 7 θέση του Καμπιονάτο, έχει αποκλειστεί από το κύπελλο της Ιταλίας, ενώ και στην Ευρώπη, μπορεί να προκρίθηκε ως 1η από τον (πολύ εύκολο) όμιλο αλλά η ευρωπαϊκή τους παρουσία σημαδεύτηκε από αποτελέσματα-ντροπή όπως το 6-1 από την Μπόντο-Γκλιμτ.

Σήμερα η Ρόμα υποδέχεται μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Serie A, τη Βερόνα (19:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η Βερόνα βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, μόλις τέσσερις πόντους πίσω από τους Ρωμαίους, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ελεύθερο και επιθετικό της ποδόσφαιρο (4η καλύτερη επίθεση της Serie Α, πίσω μόνο από Ίντερ, Λάτσιο, Μίλαν) και με την άγνοια κινδύνου με την οποία προσεγγίζει τα ματς με τις "μεγάλες".

Το διπλό της Βερόνα άνοιξε σε αποδόσεις που προσέγγιζαν το 4.00, αλλά πλέον έχει οπισθοχωρήσει στα επίπεδα του 3.50-3.60. Μια πτώση που εξηγείται επιπλέον από το γεγονός πως, μέσα σε όλα τα θέματα της Ρόμα, προέκυψαν και προβλήματα κορονοϊού, καθώς ανακοινώθηκαν τέσσερις θετικοί. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ: Χ2 (απόδοση: 2.15), 14:30
  • Ρόμα – Βερόνα: 2 DNB (απόδοση: 2.35), 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ