TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο κόντρες στον πρώτο όμιλο

Ο Κβαρατσχέλια πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Γεωργίας
Ο Κβαρατσχέλια πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Γεωργίας @ 2021 ZURAB TSERTSVADZE / AP IMAGES

Το Match Money έστειλε ταμείο την Κυριακή με το 3.25 του Σακά και σήμερα ποντάρει ξανά στα προκριματικά του Euro, επιλέγοντας δύο διπλές ευκαιρίες.

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη το εθνικό παράθυρο του Μαρτίου με εφτά παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Γεωργία – Νορβηγία (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Μοιάζει λίγο… τρελό, αλλά δυο χώρες που μόνο μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν τις λες έχουν αυτή τη στιγμή στις τάξεις του τα δύο μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια, από τη μία ο Γεωργιανός Κβίτσα Κβαρατσκέλια κι από την άλλη ο Νορβηγός Έρλινγκ Χάλαντ. Η διαφορά τους σήμερα είναι ότι ο Κβαρατσκέλια θα ηγηθεί κανονικά της εθνικής Γεωργίας στην AdjaraBet Arena, ενώ, αντίθετα, ο Χαλαντ λόγω τραυματισμού είναι εκτός αποστολής για τους Νορβηγούς. Οι αποδόσεις των εταιρειών θέλουν τον άσο καθαρό αουτσάιντερ σε τιμές άνω του 3.50 και μάλλον κάτι δεν μετράνε πολύ καλά.

Σκωτία – Ισπανία (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Μαζί με τη Γεωργία και τη Νορβηγία, και την Κύπρο που έχει ρεπό σήμερα, Σκωτία και Ισπανία συνθέτουν την πεντάδα του 1ου ομίλου. Ένας 1ος όμιλος που βέβαια έχει καθαρό φαβορί τους Ισπανούς, όμως από κει και πέρα για τη 2η θέση αναμένεται να γίνει πραγματική μάχη μεταξύ Σκοτσέζων, Νορβηγών και Γεωργιανών.

Οι Ισπανοί είναι σε φάση ανανέωσης μετά το Μουντιάλ και στην πρεμιέρα τους νίκησαν μεν τους Νορβηγούς με 3-0, αλλά η εικόνα τους δεν ήταν τόσο πειστική και το σκορ φαντάζει πολύ κολακευτικό. Μέχρι το 84’ το ματς ήταν στο εύθραυστο 1-0, τα συνολικά xGoals ναι μεν βγάζουν νικήτρια την Ισπανία (1,42-0,91), όμως από το 1,42 των Ισπανών το 0,76 προήλθε από φάσεις μετά το 76ο λεπτό. Οι Σκωτσέζοι έχουν καλή φουρνιά, καλό προπονητή (Στιβ Κλαρκ) που ξέρει να παίζει τα ματς που η ομάδα του είναι αουτσάιντερ και μέσα στο πάντα πολύ καυτό Χάμπτεντ Παρκ έχουν ρεκόρ 7-1-1 την τελευταία διετία. Στο 5.00+ είναι ο άσος της Σκωτίας και αξίζει τον κόπο μία τουφεκιά, έστω με κάλυψη στην ισοπαλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία – Νορβηγία: 1Χ (απόδοση 1.75) 19:00
  • Σκωτία – Ισπανία: 1Χ (απόδοση 2.25) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ