TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο καλοπληρωμένους άσους

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο καλοπληρωμένους άσους
@2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Κύπελλα και εξ αναβολής παιχνίδια στην Premier League φτιάχνουν ένα αρκετά ενδιαφέρον μεσοβδόμαδο πρόγραμμα.

Γιουβέντους – Ίντερ (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Στα ημιτελικά πλέον το Coppa Italia, διπλά παιχνίδια, ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ Κρεμονέζε και Φιορεντίνα. Και καταλαβαίνεις ότι η ομάδα που θα περάσει από εδώ είναι αυτόματα φαβορί για την κούπα. Όταν βέβαια στην Ιταλία μιλάμε για Γιουβέντους – Ίντερ μιλάμε για το κλασικό Derby d’ Italia, πολύ μεγάλο παιχνίδι και τεράστια η αντιπαλότητα.

Στοιχηματικά, αυτά τα ματς πάντα κρύβουν τον κίνδυνο του αστάθμητου παράγοντα, όμως η αλήθεια αυτή τη στιγμή είναι πως το μομέντουμ δείχνει Γιουβέντους. Σταθερά σε καλή κατάσταση η Γιουβέντους από τη στιγμή που της επιβλήθηκε το -15, καθώς συσπειρώθηκε και τρέχει ρεκόρ 11-1-1 το τελευταίο δίμηνο για όλες τις διοργανώσεις. Ακριβώς μάλιστα αυτό το -15 στο πρωτάθλημα έχει φέρει σε πρώτο πλάνο το κύπελλο για τη "μεγάλη κυρία" και ο Αλέγκρι στο ματς με τη Βερόνα το Σάββατο έκανε πολλές αλλαγές φρεσκαρίσματος.

Στην Ίντερ, από την άλλη, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα μετά και το 0-1 από τη Φιορεντίνα, πολλή γκρίνια και ο Σιμόνε Ιντσάγκι για μια ακόμη φορά φέτος αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει. Η Γιούβε έχει πάρει φέτος τον αέρα της Ίντερ, έχοντας κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα (2-0 στο Τορίνο τον Νοέμβριο και 1-0 στο Μιλάνο πριν από μόλις δυόμισι εβδομάδες), και το 2.30 του άσου, για εντός έδρας πρώτο παιχνίδι διπλών αναμετρήσεων, είναι αν μη τι άλλο δικαιότατη απόδοση.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Τσέλσι – Λίβερπουλ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Για την τραγική σεζόν που κάνουν φέτος Τσέλσι και Λίβερπουλ δεν χρειάζεται να σου (ξανα)πούμε εμείς κάτι, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μιλάνε από μόνα τους. Τώρα έρχονται και οι δύο από πολύ κακές ήττες, το 0-2 από την Άστον Βίλα η Τσέλσι και το 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ, και το ερώτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το ποια μπορεί να βγάλει κάποια αντίδραση.

Καταλαβαίνεις ότι η απάντηση δεν μπορεί να είναι ούτε εύκολη ούτε κατηγορηματική, πάντως η κίνηση της διοίκησης της Τσέλσι να απολύσει άμεσα μετά την ήττα από τη Βίλα τον Γκρέαμ Πότερ ίσως να αποβεί καταλυτική. Ο Πότερ είχε χάσει στο 100% την εξέδρα του Στάμφορντ Μπριτζ, και πιθανότατα ένα σοβαρό κομμάτι των αποδυτηρίων, και παρότι σίγουρα δεν είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για την πορεία της Τσέλσι, η απομάκρυνσή του μπορεί να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ, έστω και βραχύβιας διάρκειας. Στο 2.50-2.60 είναι ο άσος, απόδοση που δικαιολογεί το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Ίντερ: 1 (απόδοση 2.35) 22:00
  • Τσέλσι – Λίβερπουλ: 1 (απόδοση 2.60) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ