TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο καλοπληρωμένα διπλά

Ο Μουσά Ντιαμπό της Λεβερκούζεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τα προημιτελικά του Europa League 2022-2023 στο "Λότο Παρκ", Βρυξέλλες | Πέμπτη του Πάσχα 20 Απριλίου 2023
Ο Μουσά Ντιαμπό της Λεβερκούζεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τα προημιτελικά του Europa League 2022-2023 στο "Λότο Παρκ", Βρυξέλλες | Πέμπτη του Πάσχα 20 Απριλίου 2023 © 2023/GEERT VANDEN WIJNGAERT/AP IMAGES

Στην τελική ευθεία πλέον τα μεγάλα πρωταθλήματα, το Total Betting του Match Money μπαίνει στη στοιχηματική μάχη του Σαββάτου με δύο σκληρά διπλά από Premier League και Bundesliga.

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Κρίσταλ Πάλας αναστήθηκε απρόσμενα και ξαφνικά μετά εκείνη την "κουφή" πρόσληψη του Ρόι Χόγκσον, αλλά πλέον τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια πιο κανονική τροχιά: 0-0 με την Έβερτον και ήττα 2-0 από τη Γουλβς στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, πέρασε μια απογοητευτική χρονιά, αλλά τελευταία δείχνει να έχει μπει επιτέλους στις ράγες: 2-1-1 στα τέσσερα τελευταία της ματς στην Premier League, με το Χ με την Άρσεναλ και την ήττα από τη Λίβερπουλ.

Και βέβαια η Γουέστ Χαμ είναι πλέον και σε εξαιρετική ψυχολογία, αφού παράλληλα με την Premier βρίσκεται στα ημιτελικά του Conference League, όπου αντιμετωπίζει την Άλκμααρ, και οι φίλοι της έχουν τρελαθεί στην ιδέα του πρώτου ευρωπαϊκού τελικού μετά από 47 ολόκληρα χρόνια και του μόλις τρίτου της ιστορίας τους. Έτσι κι αλλιώς, πέρα από βαθμολογίες και αποτελέσματα, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και με πολύ ψηλότερο ταβάνι η Γουέστ Χαμ. Το ματς είναι και λονδρέζικο ντέρμπι, με τη Γουέστ Χαμ να είναι βέβαια η βαριά φανέλα στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και οι αποδόσεις αουτσάιντερ του διπλού, που φτάνει στο 2.80, δεν δικαιολογούνται.

Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Πολύ γερή κόντρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που κάνουν δυνατή σεζόν. Η Ουνιόν, για να σε ξεκινήσουμε από τα δύσκολα, κάνει και φέτος υπέρβαση, είναι στην 3η θέση και κοντά στο Champions League (+4 από την 5η Λειψία) και, κυρίως, έχει μια από τις πιο δυνατές έδρες της Ευρώπης: 9-5-0 φέτος στην Bundesliga και συνολικά αήττητη στο Βερολίνο φέτος, για όλες τις διοργανώσεις, έχει μόνο μια ήττα, από την Ουνιόν Σεν Ζιλουά στις 8 Σεπτεμβρίου για τους ομίλους του Europa με 0-1.

Από την άλλη, η Λεβερκούζεν είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Conference, στο -4 από την 5η Λειψία του Europa και στο -6 από την 4η Φράιμπουργκ του Champions League, ενώ βέβαια είναι και στα ημιτελικά του φετινού Europa, όπου την περιμένουν οι δύο μεγάλες μάχες με τη Ρώμα (11 και 18 Μαΐου). Το πιο σημαντικό όμως για τη Λεβερκούζεν, και το πιο σημαντικό στη στοιχηματική μελέτη ενός αγώνα, είναι η φόρμα. Οι "ασπιρίνες" είναι η πιο φορμαρισμένη γερμανική ομάδα το τελευταίο διάστημα, έχοντας ρεκόρ 10-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές της Bundesliga. Να είμαστε ειλικρινείς, λόγω της έδρας της Ουνιόν, θα θέλαμε λίγο μεγαλύτερη απόδοση από τα 2.50 της αγοράς, αλλά, το ξαναλέμε, αν είναι στο στοίχημα να κάνεις κάπου τα στραβά μάτια, κάν’ το για χάρη της φόρμας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ: 2 (απόδοση 2.80) 14:30
  • Ουνιόν Β. – Λεβερκούζεν: 2 (απόδοση 2.55) 16:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ