TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο καλοπληρωμένα αουτσάιντερ

Μπάλα στα δίχτυα στο Ρίμποκ της Μπόλτον
Μπάλα στα δίχτυα Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Το Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε δύο καλοπληρωμένα αουτσάιντερ από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Στοιχηματικά λειψό το σημερινό Σάββατο καθώς τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν μίνι διακοπή δεκαπέντε ημερών. Έτσι, το παιχνίδι μας σήμερα θα επικεντρωθεί στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, όπου θα κυνηγήσουμε κάποια ενδιαφέροντα αουτσάιντερ.

Προγνωστικά Αγγλία: Μπόλτον – Σάντερλαντ

Η σεζόν της Μπόλτον, ένα από τα μεγάλα ονόματα της φετινής Λιγκ 1, στράβωσε κάπου το φθινόπωρο, όταν είχε ένα αρνητικότατο σερί 2-2-9 από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τις γιορτές. Ήδη όμως έχει κινηθεί πολύ έντονα στη μεταγραφική περίοδο, με έξι δυνατές μεταγραφές μέχρι αυτή τη στιγμή, και στα δύο τελευταία της παιχνίδια γύρισε την κατάσταση με δύο σερί νίκες, 2-0 την Ίπσουιτς και 1-0 στο Σριούσμπερι, και μας ξαναθύμισε ότι ως ρόστερ και ως δυναμική είναι ομάδα που θα μπορούσε να διεκδικήσει πλέι οφ.

Η Σάντερλαντ είναι βέβαια επίσης πολύ μεγάλο όνομα στη Λιγκ 1 και ομάδα που θα παίξει ζεστά στη μάχη της αυτόματης ανόδου, όμως η φόρμα της στην παρούσα στιγμή μόνο τρομακτική δεν είναι: 1-2-1 στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια.

Προγνωστικά Αγγλία: Ντονκάστερ – Πλίμουθ

Στην ουρά της βαθμολογίας η Ντονκάστερ, θα είναι ένα μικρό θαύμα αν καταφέρει να σώσει στο τέλος την παρτίδα. Αλλά οι άνθρωποί της δεν έχουν εγκαταλείψει τη μάχη και τον Γενάρη προχώρησαν, μέχρι τώρα, σε εφτά μεταγραφές, δείχνοντας διάθεση να το παλέψουν ως το τέλος.

Το περασμένο Σάββατο η Ντονκάστερ έβγαλε διπλό-μπόμπα με 1-0 μέσα στο Μίλτον Κέινς, το πρώτο διπλό της σεζόν καθώς μέχρι τότε είχε το εφιαλτικό ρεκόρ 0-1-12, και τώρα υποδέχεται την Πλίμουθ σε ένα απόλυτα κομβικό ματς ώστε να διατηρήσει το μομέντουμ, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το πρόγραμμά της στις επόμενες αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολο, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά Ρόδεραμ, Σάντερλαντ, Ίπσουιτς και Πόρτσμουθ!

Η Πλίμουθ είναι εμφανέστατα ντεφορμέ, με 0-2-1 στα τρία τελευταία, όπου έχει δεχθεί συνολικά εννιά γκολ. Επιπλέον είναι και σαφώς πιο επιβαρυμένη, αφού μεσοβδόμαδα δεν είχε ρεπό όπως η Ντονκάστερ αλλά εκτός έδρας ταξίδι στην άλλη άκρη της Αγγλίας, στο Φλίτγουντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόλτον – Σάντερλαντ: 1 (απόδοση: 3.25), 17:00
  • Ντονκάστερ – Πλίμουθ: 1 (απόδοση: 3.85), 17:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ