TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο φαβορί διπλά

Ο άσος της εθνικής Ρουμανίας, Νικουσόρ Μπάνκου, πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φινλανδία για το Nations League.
Ο άσος της εθνικής Ρουμανίας, Νικουσόρ Μπάνκου, πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φινλανδία για το Nations League. © 2022 VADIM GHIRDA/ASSOCIATED PRESS

Στην τελική ευθεία τα προκριματικά του Euro και το Total Betting του Match Money επιλέγει μια δυάδα διπλών από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Λετονία – Αρμενία (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Στον 4ο όμιλο τα δύο φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις είναι φυσικά η Κροατία και η Τουρκία. Η Αρμενία ακολουθεί στην 3η θέση τρεις βαθμούς πίσω, αλλά θα πρέπει να γίνουν πολλά για να καταφέρει να ξεπεράσει τους Τούρκους. Σε κάθε περίπτωση, η Αρμενία έχει κάνει εξαιρετικά προκριματικά, δείχνοντας ανταγωνιστική στα ματς με τα μεγάλα ονόματα (0-1 από την Κροατία, 1-2 και 1-1 με τους Τούρκους) και καθαρίζοντας τόσο τη Λετονία (2-1) όσο και την Ουαλία (4-2 μέσα στο Κάρντιφ).

Η Λετονία, από την άλλη, είναι ο σάκος του μποξ του γκρουπ, με πέντε ήττες σε πέντε παιχνίδια και τέρματα 3-13. Για τους Αρμένιους, αυτή την περίοδο, με την έκρυθμη κατάσταση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, τα παιχνίδια της εθνικής τους έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία πέρα από την καθαρά ποδοσφαιρική και το διπλό, που φτάνει ως και το 1.90, είναι μια χαρά απόδοση.

Λευκορωσία – Ρουμανία (21:45 Novasports Extra 2, Live από το SPORT24). Στον 9ο όμιλο η Ρουμανία έχει μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στα τελικά εθνικής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2016. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, η Ελβετία είναι πρώτη με 16 πόντους, 2η η Ρουμανία με 14 και 3ο το Ισραήλ με 11. Οι Ρουμάνοι έχουν τώρα τη Λευκορωσία και στη συνέχεια εντός την Ανδόρα. Και είναι ξεκάθαρο πως η Ρουμανία πρέπει να κάνει το 2/2, ώστε να πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στους δύο τελικούς του φινάλε, κόντρα σε Ισραήλ και Ελβετία. Η Λευκορωσία έχει μόλις 4 βαθμούς, λόγω της γνωστής απόφασης της UEFA τα εντός έδρας τα παίζει σε ουδέτερο έδαφος (στην Ουγγαρία τώρα) και το 1.60 του διπλού δύσκολα θα μπορούσε να ήταν πολύ παραπάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λετονία – Αρμενία: 2 (απόδοση 1.93) 19:00
  • Λευκορωσία – Ρουμανία: 2 (απόδοση 1.60) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ