TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο φαβορί διπλά

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο φαβορί διπλά
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει μια δυάδα φαβορί διπλών.

Μπόρνμουθ – Τσέλσι (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Πολύ διστακτικό το ξεκίνημα της Τσέλσι του Ποκετίνο, καθώς μετρά 1-1-2 στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Σίγουρα, με νέο προπονητή και τις πολλές αλλαγές του καλοκαιριού, η Τσέλσι θέλει χρόνο και δουλειά, αλλά επίσης σίγουρα σταδιακά θα τον βρει τον δρόμο της. Και μια καλή αρχή μπορεί να γίνει σήμερα από το Μπόρνμουθ. Μια Μπόρνμουθ που επίσης προσπαθεί να περάσει σε μια νέα εποχή, έχοντας πλέον τον Ιραόλα στον πάγκο, αλλά επίσης είναι σαφέστατο πως χρειάζεται πολλή δουλειά, καθώς ειδικά απέναντι στα μεγάλα ονόματα της Premier League έδειξε πως δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτή τη στιγμή (0-2 από την Τότεναμ, 3-1 από τη Λίβερπουλ).

Κορτράικ – Άντερλεχτ (17:00 Live από το SPORT24). Η Άντερλεχτ έχει μπει τα τελευταία χρόνια σε ζόρικο φεγγάρι, καθώς έχει να κατακτήσει τον τίτλο από το 2017, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην 11η θέση της βαθμολογίας! Αδιανόητα πράγματα δηλαδή για την πιο πετυχημένη βελγική ομάδα, που έχει 34 πρωταθλήματα στην κατοχή της. Φέτος πάντως οι «μοβ» φαίνεται ότι επανέρχονται σε γνώριμα επίπεδα. Ήδη η διακοπή βρήκε την Άντερλεχτ στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-1-1, ενώ το κλίμα έφτιαξαν ακόμη περισσότερο οι μεταγραφικές μπόμπες των Σμάιχελ και Τ. Αζάρ στο κλείσιμο του παραθύρου. Η Κορτράικ, από την άλλη, είναι μέχρι αυτή τη στιγμή μάλλον η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, με ρεκόρ 0-1-5 και τέρματα 4-17.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.80) 16:00
  • Κορτράικ – Άντερλεχτ: 2 (απόδοση 1.70) 17:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ