TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο DNB

Ο Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας σε αγώνα της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 27 Αυγούστου 2022
Ο Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας σε αγώνα της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 27 Αυγούστου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και προτείνει μια δύο από την πρεμιέρα του γαλλικού και του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Στρασβούργο – Λιόν (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Από τις μικρομεσαίες ομάδες της Γαλλίας το Στρασβούργο, το οποίο πάντως μπαίνει στη φετινή σεζόν με πολλή αισιοδοξία. Και αυτό γιατί πλέον ανήκει στον όμιλο των Αμερικανών που έχει στην κατοχή του και την Τσέλσι και έδωσε αυτό το καλοκαίρι συνολικά 55 εκ. ευρώ για μεταγραφές (ιστορικό ρεκόρ για τον σύλλογο), ενώ στον πάγκο του κάθεται ο εμβληματικός για τους Γάλλους Πατρίκ Βιεϊρά, που πέρυσι ήταν στα ηνία της Κρίσταλ Πάλας.

Αντίθετα στη Λιόν τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο ρόδινα. Και η Λιόν έχει περάσει σε αμερικανικά χέρια από πέρυσι την άνοιξη, όμως η διοίκησή της φαίνεται να τα έχει λίγο χαμένα και αδυνατεί να δώσει όραμα στον κόσμο, ο οποίος έχει αρχίσει από νωρίς νωρίς την γκρίνια. Στις μεταγραφές η Λιόν ήταν πολύ διστακτική και υπάρχουν φήμες για οικονομική στενότητα και για διακριτική παρακολούθηση του συλλόγου από τις οικονομικές αρχές. Φυσιολογικό να ακολουθεί πτωτική πορεία ο άσος, που πλέον γύρισε ελαφρύ φαβορί στο 2.50, ενώ το DNB, που σε μια πρεμιέρα και σε ένα πρωτάθλημα που έχει εύκολο το Χ δεν είναι κακή ιδέα, βρίσκεται στο 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αρούκα – Εστορίλ (22:30 Live από το SPORT24). H Αρούκα ήταν η μεγάλη έκπληξη της περσινής σεζόν στην Πορτογαλία, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας και για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εδώ όμως αρχίζουν και τα δύσκολα. Η προηγούμενη φορά που η Αρούκα βγήκε στην Ευρώπη ήταν το 2015-16, όμως την αμέσως επόμενη χρονιά υποβιβάστηκε! Δεν είναι κάτι παράξενο. Ομάδες αυτού του επιπέδου είναι δύσκολο να διαχειριστούν την επιτυχία και τα πολλά καρπούζια.

Τώρα η Αρούκα έπαιξε την Πέμπτη το πρώτο παιχνίδι με την Μπραν για το Conference League, νίκησε 2-1 και φυσικά όλη της η προσοχή είναι στη ρεβάνς της Νορβηγίας. Η Εστορίλ έρχεται από μέτρια σεζόν (14η), όμως φέτος έχει ενισχυθεί και μπορεί να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Στο Λιγκ Καπ, που στην Πορτογαλία λειτουργεί ως πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, απέκλεισε Πάκος Φερέιρα και Μπελενένσες με δύο καθαρές νίκες (2-0, 5-1) και μπορεί να εκμεταλλευτεί τον αντιπερισπασμό της Ευρώπης στην Αρούκα. Πολύ ψηλά το διπλό, σε τιμές άνω του 3.50, μας επιτρέπει να πάρουμε εύκολα μαζί μας το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο – Λιόν: 1 DNB (απόδοση 1.85) 21:45
  • Αρούκα – Εστορίλ: 2 DNB (απόδοση 2.55) 22:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ