TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο διπλές ευκαιρίες

Ο άσος της Γαλατασαράι, Ανχελίνιο, στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη για το Champions League 2023/24
Ο άσος της Γαλατασαράι, Ανχελίνιο, στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη για το Champions League 2023/24 @ 2023 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money επιλέγει δύο διπλές ευκαιρίες από το σημερινό πρόγραμμα του Champions League.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Σε έναν όμιλο με Ρεάλ και Νάπολι, μοιάζει ότι Ουνιόν και Μπράγκα θα κονταροχτυπηθούν για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa. Οι δυο ομάδες μάλιστα δεν είναι καθόλου άγνωστες μεταξύ τους, καθώς είχαν βρεθεί μαζί και πέρυσι στους ομίλους του Europa, με την Ουνιόν να κερδίζει 1-0 στο Βερολίνο και την Μπράγκα να απαντά με το ίδιο σκορ στην Πορτογαλία.

Είναι σαφές δηλαδή πως η απόσταση μεταξύ τους, αν υπάρχει κιόλας απόσταση, είναι πολύ μικρή και τα παιχνίδια τους αναμένονται στο όριο. Ίσως πάντως τη διαφορά φέτος να την κάνει το γεγονός πως, σε αντίθεση με πέρυσι, η Ουνιόν δεν θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα, καθώς το ιστορικό Άλτεν Φερστεράι των 22.000 θέσεων θεωρήθηκε μικρό για αγώνες επιπέδου Champions League και η διοίκηση των Γερμανών επέλεξε το 75.000 θέσεων Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι γεμάτο βέβαια, όμως είναι ξεκάθαρο πως η Ουνιόν χάνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα και βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί μπροστά σε τόσο μεγάλο πλήθος δικών της οπαδών. Σε μια δύσκολη συγκυρία μάλιστα, καθώς η Ουνιόν, επηρεασμένη από το διπλό ταμπλό, βρίσκεται σε πολύ κακή φόρμα, μετρώντας τέσσερις σερί ήττες στην Μπουντεσλίγκα. Με όλα αυτά στη ζυγαριά, και με δεδομένο ότι τα σετ των εταιρειών δίνουν φαβορί τον άσο σε τιμές κάτω του 2,00, το Χ2 στο 1,95 μοιάζει η σωστή επιλογή.

Mόνο για φαβορί του 1.45 δεν μοιάζει η Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γ. – Γαλατασαράι (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Βλέποντας κανείς απλώς τα ονόματα των δύο ομάδων, σίγουρα δεν πρόκειται να τον ξενίσουν οι αποδόσεις, που θέλουν τον άσο καυτό φαβορί του 1.45 και το διπλό να φτάνει έως και το 6.50. Αν όμως ξεφύγει λίγο από τα ονόματα, η κατάσταση αλλάζει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν, μετρώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League τέσσερις ήττες στις εφτά πρώτες αγωνιστικές. Και μάλιστα οι δύο από αυτές τις ήττες έχουν έρθει στο κάποτε άτρωτο Ολντ Τράφορντ, με το 1-3 από την Μπράιτον, η οποία μάλιστα είχε προχωρήσει σε rotation σε εκείνο το ματς, και το 0-1 του Σαββάτου από την Κρίσταλ Πάλας.

Και βέβαια όχι πως στα άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια της τα πήγε πολύ καλύτερα η Γιουνάιτεντ, η οποία ναι μεν νίκησε με ιδρώτα 3-2 τη Νότιγχαμ και 1-0 τη Γουλβς αλλά η εικόνα της μόνο πειστική δεν ήταν. Σε αυτή την αγωνιστική κατάσταση λοιπόν, και με τρομερή εσωτερική γκρίνια, μόνο για φαβορί του 1.45 δεν μοιάζει η Γιουνάιτεντ. Όταν μάλιστα απέναντί της έχει μια πολύ φιλόδοξη ομάδα που κυριολεκτικά τρέλανε όλη την Ευρώπη το καλοκαίρι με τις εντυπωσιακές μεταγραφές της και έχει φτιάξει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας της. Ικάρντι, Μάρτενς, Ζαχά, Ζίγιεχ, Ντομπελέ, Τορέιρα, Ντέιβινσον Σάντσες είναι μόνο μερικά από τα αστέρια της φετινής Γαλατά, που βέβαια δεν πρόκειται να τρομάξουν από το Ολντ Τράφορντ. Όταν μάλιστα Ζαχά, Ζίγιεχ, Ντομπελέ, Τορέιρα, Ντέιβινσον Σάντσες προέρχονται από την Premier και ειδικά ο Ζαχά έχει φορέσει για δύο χρόνια τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Β. – Μπράγκα: Χ2 (απόδοση 1.95) 19:45
  • Μάντσεστερ Γ. – Γαλατασαράι: Χ2 (απόδοση 2.85) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ