TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο διπλά

Ο Αντρέα Μπελότι πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα απέναντι στην Σαλερνιτάνα | 20 Αυγούστου 2023
Ο Αντρέα Μπελότι πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα απέναντι στην Σαλερνιτάνα | 20 Αυγούστου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Αγγλοϊταλική δυάδα από το Total Betting του Match Money στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Η φετινή Τότεναμ αναμένεται να έχει λίγη σχέση με την Τότεναμ που ξέρουμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό βέβαια γιατί πλέον μιλάμε για την Τότεναμ χωρίς το σήμα κατατεθέν της, τον Χάρι Κέιν, που πήρε τελικά μεταγραφή για την Μπάγερν. Αλλά και επιπλέον γιατί στον πάγκο κάθεται ένα πρωτόγνωρο πρόσωπο για το επίπεδο της Premier League, o Ελληνοαυστραλός Άγγελος Ποστέκογλου, που μετά το πετυχημένο αγροτικό του στη Σέλτικ παίρνει την ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο.

Και για την ώρα τα μηνύματα είναι θετικά. Τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια με Μπρέντφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τέσσερα γκολ και 4,32 xGoals συνολικά, και γενικά απελευθερωμένες εμφανίσεις, με διάθεση να κυριαρχήσει στα ματς (67% κατοχή στο Μπρέντφορντ, 57% με τη Μάντσεστερ Γ.).

Στην Premier League κανένα ματς δεν είναι εύκολο, αλλά προφανώς η Μπόρνμουθ είναι ομάδα χαμηλότερου επιπέδου και το καλό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Τότεναμ κάνει αποδεκτό το διπλό σε τιμές γύρω στο 1.90 (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Ιταλία η Ρόμα ξεκίνησε με γκέλα, 2-2 στη Ρώμη με τη Σαλερνιτάνα. Μαγική εικόνα βέβαια το αποτέλεσμα, με τις τελικές να είναι 14-3 και τα xGoals 1,70-0,13! Σε κάθε περίπτωση, η Ρόμα αναμένεται φέτος να είναι πιο δυνατή από πέρυσι, καθώς ακόμη δεν έχουν μπει γερά στην εξίσωση οι δύο μεγάλες μεταγραφές της, ο Παρέδες και ο Ρενάτο Σάντσες, που αμφότεροι πήραν χρόνο ως αλλαγές στην πρεμιέρα. Επιπλέον, τώρα για τη Ρόμα επιστρέφει το μεγάλο της αστέρι, ο Πάολο Ντιμπάλα, που ήταν τιμωρημένος με τη Σαλερνιτάνα.

Στη Βερόνα πηγαίνει τώρα η Ρόμα, μια Βερόνα που πήρε τυχερή νίκη στο Έμπολι με 0-1 στην πρεμιέρα και που παραμένει μια ομάδα που αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η Ρόμα έχει βγάλει τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες της επισκέψεις στη Βερόνα και η γκέλα της πρεμιέρας κάνει ακόμη επιτακτική την άμεση διόρθωση. Στο 1.90 ακουμπά το διπλό της ομάδας του Μουρίνιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Τότεναμ: 2 (απόδοση 1.90) 14:30
  • Βερόνα – Ρόμα: 2 (απόδοση 1.90) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ