TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο διπλά και δύο άσους

Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο και ο Φλόριαν Βιρτς
Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο και ο Φλόριαν Βιρτς © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Δύο άσοι και δύο διπλά στο τραπέζι από το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών Europa και Conference League.

Λεβερκούζεν – Ουνιόν Σεντ-Ζιλουά (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η μικρή και άσημη ομαδούλα από το Βέλγιο έχει ταράξει για τα καλά τα νερά. Τώρα πάντως το επίπεδο πραγματικά ανεβαίνει, καθώς η Λεβερκούζεν είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Bundesliga αυτή τη στιγμή, τρέχοντας σερί 7 νικών για όλες τις διοργανώσεις. Και το κυριότερο, η Λεβερκούζεν θα είναι υποψιασμένη μετά τη ζημιά που έκανε στον προηγούμενο γύρο η Ουνιόν στη συνονόματή της από το Βερολίνο. Λογικότατο φαβορί ο άσος.

Άντερλεχτ – Άλκμααρ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Από τα ωραία ζευγαρώματα των προημιτελικών, Βέλγοι εναντίον Ολλανδών. Σε δύσκολο φεγγάρι βέβαια εδώ και αρκετά χρόνια η Άντερλεχτ, αλλά πάντα με τη βαριά ευρωπαϊκή φανέλα, που βάρυνε ακόμη περισσότερο με την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο επί της Βιγιαρεάλ. Η Άλκμααρ σαφώς και στο ολλανδικό ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την τριάδα Άγιαξ, Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και αν μη τι άλλο χτυπά στο μάτι ότι το ζευγάρι δίνεται ουσιαστικά χωρίς φαβορί.

Γάνδη – Γουέστ Χαμ (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Γουέστ Χαμ έμπλεξε άσχημα στην Premier League φέτος και χωρίς να το καταλάβει παλεύει για την παραμονή της, αλλά στην Ευρώπη συνεχίζει με το απόλυτο, δέκα νίκες σε δέκα ματς. Και βέβαια σαν ρόστερ η Γουέστ Χαμ έχει ομάδα για να διεκδικήσει το Conference φέτος, καθόλου τυχαία δεν τη δίνουν πρώτο φαβορί για την κατάκτηση. Το 2.20 του διπλού είναι μια χαρά απόδοση, με μοναδικό αστερίσκο αυτόν που ισχύει σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις. Ότι, δηλαδή, πάντα είναι επικίνδυνο να παίζεις νίκη μιας ομάδας που δεν χρειάζεται απαραίτητα να νικήσει, αφού μιλάμε για πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι.

Βασιλεία – Νις (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Ακριβώς το ίδιο ισχύει κι εδώ, για τη Νις φυσικά και δεν είναι απαγορευτικό το να φέρει ένα Χ. Πάντως η Νις έχει ψηλά στις προτεραιότητές της την Ευρώπη, στα τελευταία της δεκαπέντε παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα, αυτή από την Παρί στην αγωνιστική του Σαββατοκύριακου και αντιμετωπίζει μια Βασιλεία που είναι σε πολύ μέτρια επίπεδα φέτος. Οι Ελβετοί είναι στο κάτω μισού του πρωταθλήματός τους και στην Ευρώπη έφτασαν μέχρι εδώ έχοντας αντιμετωπίσει Κρουσέιντερς, Μπρόντμπι, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Πιούνικ, Ζαλγκίρις, Σλόβαν Μπατισλάβας και Τράμπζονσπορ, δηλαδή κανέναν αντίπαλο από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρώτης γραμμής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γάνδη - Γουέστ Χαμ: 2 (απόδοση 2.00), 19:45
  • Λεβερκούζεν – Ουνιόν Σ.Ζ.: 1 (απόδοση 1.60) 22:00
  • Άντερλεχτ – Άλκμααρ. 1 (απόδοση 2.75) 22:00
  • Βασιλεία – Νις: 2 (απόδοση 2.15) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ