TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο αουτσάιντερ στο Champions League

Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγυρίζει γκολ του στο Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν
Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγυρίζει γκολ του στο Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν 2023 AP PHOTO/EMRE OTKAY

Το Total Betting του Match Money κάνει παιχνίδι με δύο αουτσάιντερ από τους αγώνες του Champions League την Τετάρτη.

Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά: 6η και καταϊδρωμένη στην Premier League, με ρεκόρ 8-0-5 και 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Κι αν ίσως σκεφτείς ότι, με αυτό το -6, δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα, θα αλλάξεις γνώμη αν ακούσεις ότι και οι οχτώ νίκες της είναι με ομάδες από την 11η θέση της βαθμολογίας και κάτω: Γουλβς, Νότιγχαμ, Μπέρνλι, Μπρέντφορντ, Σέφιλντ Γιουν., Φούλαμ, Λούτον και Έβερτον! Κι ότι απέναντι σε ομάδες του πρώτου μισού της βαθμολογίας μετρά μόνο ήττες, όλες με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά: 2-0 από την Τότεναμ, 3-1 από την Άρσεναλ, 1-3 από την Μπράιτον, 0-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι! Κι όσο για το Champions League, ακόμη χειρότερα τα πράγματα, τελευταία στον όμιλο με τρεις μόλις βαθμούς και έναν πίσω από Κοπεγχάγη και Γαλατά.

Κι όμως, λόγω ονόματος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνεται φαβορί, έστω και ελαφρύ, μέσα στην Türk Telekom Arena. Κόντρα σε μια ομάδα που το καλοκαίρι γέμισε απίστευτη ποιότητα για τα δεδομένα της και η οποία την κέρδισε μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 3-2. Και σε μια έδρα που συγκαταλέγεται στις πιο καυτές των ευρωπαϊκών γηπέδων και στην οποία πριν από έναν μήνα κυριολεκτικά δεινοπάθησε η Μπάγερν, που έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι…

Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η Ουνιόν γράφει τα τελευταία χρόνια τις πιο εντυπωσιακές σελίδες της ιστορίας της, με αποκορύφωμα την παρθενική συμμετοχή της στο Champions League, όμως φέτος το ειδικό της βάρος δεν άντεξε την πρόκληση: 12 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις έγραψε το κοντέρ για την Ουνιόν το δίμηνο από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Νοεμβρίου, με το τρέχον σερί να έχει διαμορφωθεί στο 0-2-13! Ένα τέτοιο σερί δεν μπόρεσε τελικά να το αντέξει ούτε ο πιο επιτυχημένος τεχνικός στην ιστορία του κλαμπ, ο Ουρς Φίσερ, που ύστερα από μια πενταετία αποχώρησε από τον πάγκο της. Στο πρώτο ματς με υπηρεσιακό τεχνικό η Ουνιόν δεν άλλαξε δραματικά, μένοντας στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ το Σάββατο. Δεν ήταν παράλογο βέβαια κάτι τέτοιο, το πρόβλημα της Ουνιόν φέτος είναι η ψυχολογική και η σωματική διαχείριση του Champions League και των αυξημένων απαιτήσεων και δεν γίνεται να αλλάξουν όλα με ένα μαγικό κουμπάκι.

Στο σημερινό ματς πάντως, με το διπλό να δίνεται καθαρό αουτσάιντερ στο 3.30-3.40+, εκτιμούμε ότι μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο και να παίξουμε πάνω στον εγωισμό των Γερμανών, σε ένα παιχνίδι πραγματικό do or die. Η Μπράγκα είναι στην 3η θέση με τρεις βαθμούς, η Ουνιόν στην 4η με έναν, στο φινάλε η Μπράγκα κλείνει στην Ιταλία με τη Νάπολι και η Ουνιόν στο Βερολίνο με τη Ρεάλ, και τα πράγματα για τους Γερμανούς είναι πάρα πολύ απλά: χάνουν και η ευρωπαϊκή πορεία ολοκληρώνεται, κερδίζουν και πάνε στην τελευταία αγωνιστική ως φαβορί για την πρόκριση στο Europa. H Μπράγκα είναι βέβαια σοβαρή και δουλεμένη ομάδα, αλλά, την είδαμε και το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό, όχι κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα οι Γερμανοί δεν φοβούνται ούτε το όνομα ούτε τη φανέλα της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γ.: 1 DNB (απόδοση 2.00) 19:45
  • Μπράγκα - Ουνιόν Βερολίνου: 2 DNB (απόδοση 2.50) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ