TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κόντρα στην επικαιρότητα

Ο Κάρλος Τέβες σε αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ
Ο Κάρλος Τέβες © 2022 JUAN MABROMATA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και περνά –σπάνια το κάνει- μια από τις κόκκινες γραμμές του.

Στο Match Money έχουμε κάποιες στοιχηματικές… κόκκινες γραμμές. Μία απ’ αυτές είναι να μην κοντράρουμε το ντεμπούτο νέων προπονητών. Η λογική είναι προφανής: Ο νέος προπονητής αποτελεί την τονωτική ένεση που ίσως περίμενε μια ομάδα, ο νέος προπονητής ίσως ανακατέψει την τράπουλα και παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, ο νέος προπονητής γενικότερα φέρνει μια αναστάτωση, μικρή ή μεγάλη, καλή ή κακή, η οποία αναστάτωση είναι δύσκολα διαχειρίσιμη στοιχηματικά.

Δες εδώ όλες τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Μια απ’ αυτές τις εξαιρέσεις έρχεται σήμερα από το πρωτάθλημα της Αργεντινής και το Ροζάριο Σεντράλ – Χιμνάσια Λα Πλάτα (01:00 LIVE από το SPORT24). Η Ροζάριο είχε ξεκινήσει τραγικά στο νέο πρωτάθλημα. Δεν ήταν μόνο το 1-2-2 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, αλλά κυρίως οι κακές της εμφανίσεις, με την τελευταία εμφάνιση και την ήττα από τη Βελέζ να φέρνει εξελίξεις και πρόσληψη νέου προπονητή. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Κάρλος Τέβες! Ο Τέβες δεν έχει ξαναδοκιμάσει να καθίσει σε πάγκο, αναλαμβάνει από την αρχή να μπει στα βαθιά, σε μια ομάδα με βαρύ όνομα και τεράστια ιστορία, αλλά και πολλή πίεση. Αναλαμβάνει μια ομάδα προβληματική και με ελλιπές ρόστερ.

Οι μπουκ είναι προφανώς επηρεασμένοι από τη μεγάλη είδηση και βγάζουν αποδόσεις κυρίως βάσει της επικαιρότητας και όχι βάσει φόρμας και εικόνας των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη Χιμνάσια δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, πήρε σπουδαία νίκη επί της Ράσινγκ με 3-1 στο προηγούμενο και με νίκη σήμερα θα καβαλήσει –έστω και για λίγες ώρες- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εν κατακλείδι, ο Κάρλος Τέβες δοκιμάζει πρώτη φορά τις προπονητικές του ικανότητες και είναι προφανές ότι μιλάμε για ένα εντελώς άπειρο προπονητή. Δεν αρκεί μόνο ο πληθωρικός χαρακτήρας του για να την αλλάξει τη Ροζάριο. Από την άλλη, αντιμετωπίζει μια αήττητη και φορμαρισμένη Χιμνάσια και το 2 DNB παίζεται γύρω από το 2,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ροζάριο – Χιμνάσια Λ.Π.: 2 DNB (απόδοση 2.10), 01:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ