TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κερδίζουν τα βαριά χαρτιά

Ο Καζεμίρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νιούκαστλ για τον τελικό του League Cup 2022-2023 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023
Ο Καζεμίρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νιούκαστλ για τον τελικό του League Cup 2022-2023 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Προημιτελικοί Europa και Conference League στο σημερινό πρόγραμμα και το Total Betting του Match Money επιλέγει μια τριάδα στη λογική των καλύτερων ομάδων που χρειάζονται νίκη για την πρόκριση.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την πάτησε από το πουθενά στο πρώτο παιχνίδι και το 2-2 φυσικά αφήνει τελείως ανοιχτούς λογαριασμούς, ειδικά αν αντίπαλος είναι η… βασίλισσα του Europa League. Αλλά το δεδομένο δεν αλλάζει, η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαχ είναι μια ομάδα που έχει μπει στις ράγες και σε (πολύ) υψηλότερο επίπεδο από τη φετινή Σεβίλλη. Κι από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ θέλει νίκη για πρόκριση, το 2.10 του διπλού είναι μια χαρά.

Γουέστ Χαμ – Γάνδη (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η Γουέστ Χαμ ταλαιπωρείται φέτος στην Premier, αλλά το ρόστερ της είναι υψηλότερου επιπέδου και η αγορά δεν κάνει λάθος που τη δίνει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League. Το 1-1 του Βελγίου δίνει έτσι κι αλλιώς υποχρέωση νίκης στο Λονδίνο και το 1.65 είναι μια απόλυτα λογική απόδοση.

Νις – Βασιλεία (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). 1-1 και εδώ το πρώτο παιχνίδι και η φιλόδοξη Νις (ιδιοκτήτης της ο πλουσιότερος Βρετανός, ο Τζιμ Ράτκλιφ, που προσπαθεί να πάρει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) έχει μια ιστορική ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα η Νις δεν πάει για τίποτα και έχει ρίξει όλο το βάρος στην Ευρώπη, από τη Βασιλεία, που θυμίζει φέτος… περασμένα μεγαλεία, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και το 1,55 του άσου αντιπροσωπευτικό της δυναμικής του παιχνιδιού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γ.: 2 (απόδοση 2.10) 22:00
  • Γουέστ Χαμ – Γάνδη: 1 (απόδοση 1.65) 22:00
  • Νις – Βασιλεία: 1 (απόδοση 1.65) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ