TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Καλοπληρωμένα Goal/Goal

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον της Ισλανδίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Νιγηρία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Βόλγκογκραντ | Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον της Ισλανδίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Νιγηρία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Βόλγκογκραντ | Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 © 2018 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και επιλέγει δύο καλοπληρωμένα Goal/Goal από τα προκριματικά του Euro 2024.

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα προκριματικά του Euro 2024. Για τον έβδομο όμιλο το Μαυροβούνιο φιλοξενεί στην Ποντγκόριτσα την Ουγγαρία του Λάσλο Κλεϊνχέισλερ (Παναθηναϊκός) (19:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Σερβία, η οποία έχει ξεκινήσει με 2x2 νίκες και έχει πάρει με το καλημέρα κεφάλι.

Το Μαυροβούνιο ξεκίνησε τον Μάρτιο με μεγάλο διπλό στη Βουλγαρία, όμως τη δεύτερη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από τους Σέρβους με 2-0. Το αποψινό ματς είναι εκ των πραγμάτων καθοριστικό για τις ελπίδες του σε ό,τι αφορά στη δεύτερη θέση. Αν χάσει εντός έδρας και από το άλλο φαβορί του ομίλου, το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση θα σβήσει πολύ νωρίς.

Η Ουγγαρία βέβαια, με τον Μάρκο Ρόσι στον πάγκο της, εδώ και πέντε χρόνια, έχει καταγράψει σημαντική πρόοδο. Ειδικά στο τελευταίο Nations League στάθηκε εξαιρετικά σε πολύ δύσκολο όμιλο (3-1-2) με Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία και στις λεπτομέρειες έχασε την πρωτιά.

Επίσης, τον Μάρτιο, στο πρώτο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει στη Βουδαπέστη με 3-0 τη Βουλγαρία, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ μέχρι το 39'.

Στα τελευταία 11 παιχνίδια τους, φιλικά και επίσημα, οι Μαγυάροι έχουν μείνει άσφαιροι μόνο μία φορά και αυτή κόντρα στην Ιταλία. Από την άλλη, στο Μαυροβούνιο ξέρουν πολύ καλά ότι το αποψινό ματς είναι κάτι σαν τελικός. Στο 2.15 το αμφίσκορο, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στις τρεις προηγούμενες συναντήσεις τους, όλες σε φιλικό επίπεδο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εξίσου σημαντικό παιχνίδι είναι και το Ισλανδία – Σλοβακία για τον 10ο προκριματικό όμιλο (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Εδώ, εκτός απροόπτου, η Πορτογαλία θα τερματίσει πρώτη, επομένως για τη δεύτερη θέση θα παλέψουν η Βοσνία, η Σλοβακία και η Ισλανδία.

Οι Σλοβάκοι ξεκίνησαν με γκέλα τις υποχρεώσεις του, αφού κόλλησαν την πρώτη αγωνιστική στο 0-0 εντός έδρας με το Λουξεμβούργο. Τρεις ημέρες μετά όμως, κέρδισαν με 2-0 την άμεση ανταγωνίστρια Βοσνία, η οποία απόψε παίζει στη Λισαβόνα με τους Πορτογάλους.

Η Ισλανδία από την πλευρά της, έχασε με το βαρύ 3-0 στη Ζένιτσα, στην πρεμιέρα του ομίλου και εν συνεχεία ξέσπασε με 7-0 κόντρα στο Λιχτενστάιν. Για τους Ισλανδούς, οι οποίοι έχουν στην αποστολή τους τον στόπερ του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ινγκασον και τον στόπερ του Παναθηναϊκού Χόρντιουρ Μάγκνουσον, τα δύο εντός έδρας ματς με Σλοβακία και Βοσνία θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία τους στο γκρουπ.

Οι νησιώτες λοιπόν, είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ρίσκα και να παίξουν για τη νίκη, απέναντι σε μία Σλοβακία, που έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της εκτός έδρας, με Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Μάλτα και Κροατία.

Αρκετά ψηλά το Goal/Goal και εδώ, πάνω από το 2.00. Σημειώνεται, ότι Ισλανδία και Σλοβακία έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, όλες σε φιλικό επίπεδο και επιβεβαίωσαν 100% το αμφίσκορο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαυροβούνιο – Ουγγαρία: Goal/Goal (απόδοση 2.15), 19:00
  • Ισλανδία – Σλοβακία: Goal/Goal (απόδοση 2.02), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ