TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ιταλική δυάδα

Ο Ίβαν Προβεντέλ
Ο Ίβαν Προβεντέλ @ 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Μια ιταλική δυάδα επιλέγει το Total Betting του Match Money από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Σασσουόλο – Γιουβέντους (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Για τη Γιουβέντους φέτος τα πράγματα είναι πολύ απλά. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγω της τιμωρίας της από την UEFA, καλείται να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ των "άδειων" μεσοβδόμαδων και να επιστρέψει, αν όχι στην κορυφή, τουλάχιστον στην άμεση διεκδίκηση του τίτλου. Και μια άμεση διεκδικήτρια του τίτλου είναι σαφές ότι τέτοια παιχνίδια στις έδρες μικρομεσαίων αντιπάλων πρέπει να τα καθαρίζει. Η Γιούβε έχει περάσει ήδη από Ούντινε και Έμπολι, έρχεται από το εμφατικό 3-1 επί της Λάτσιο και το 1.80 του διπλού είναι αν μη τι άλλο ικανοποιητικότατη απόδοση.

Λάτσιο – Μόντσα (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Λάτσιο δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με ρεκόρ μόλις 1-0-3 στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Έχει πάντως μια σοβαρή δικαιολογία, καθώς οι δύο από τις τρεις ήττες της ήρθαν από Νάπολι και Γιουβέντους. Σε κάθε περίπτωση, η Λάτσιο καλείται να βρει άμεσα τον βηματισμό της και τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια με Μόντσα και Τορίνο, πριν πάει να παίξει στο Μιλάνο με τη Μίλαν, είναι ματς από τα οποία πρέπει να πάρει έξι βαθμούς. Η Λάτσιο είναι σε καλή ψυχολογία μετά το 1-1 με την Ατλέτικο, και κυρίως τον τρόπο που ήρθε, η Μόντσα δείχνει να μην έχει τον περσινό ενθουσιασμό, έχοντας χάσει εύκολα και τα δύο εκτός έδρας ματς της από Ίντερ και Αταλάντα, και το 1.80 στον άσο αγοράζεται εύκολα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασσουόλο – Γιουβέντους: 2 (απόδοση 1.80) 19:00
  • Λάτσιο – Μόντσα: 1 (απόδοση 1.80) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ