TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ιταλική δυάδα στο 5.70

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ιταλική δυάδα στο 5.70
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει μια δυάδα από την προτελευταία αγωνιστική της Serie A.

Μόντσα – Λέτσε (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Με μια επιφανειακή ματιά στη βαθμολογία, φαίνεται ότι η Μόντσα είναι βαθμολογικά αδιάφορη, ενώ η Λέτσε παλεύει για την παραμονή της. Και κάπως έτσι εξηγείται ότι ο άσος, με τη Μόντσα σε πολύ καλή φόρμα (5-2-0) και τη Λέτσε να ζορίζεται (1-3-3) , είναι σε τιμές άνω του 2.50. Μόνο που η Μόντσα μάλλον έχει κίνητρο, καθώς η Γιουβέντους, που έχει ήδη δεχθεί ποινή -10 βαθμών και είναι μπλεγμένη σε πολλές δικαστικές περιπέτειες, κινδυνεύει σοβαρά να τιμωρηθεί από την UEFA και να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου. Σε μια τέτοια περίπτωση, η 8η θέση δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Μόντσα αυτή τη στιγμή είναι 9η, έναν βαθμό πίσω από την Τορίνο, που έπαιξε χθες και νίκησε 4-0 στη Σπέτσια. Μια Μόντσα βέβαια που δεν είναι μια απλή μικρομεσαία ομάδα της Ιταλίας που ανέβηκε φέτος στη Serie A, αλλά, υπό την ηγεσία των Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι, είναι ένα κλαμπ με πολύ υψηλές φιλοδοξίες.

Γιουβέντους – Μίλαν (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Γιουβέντους λοιπόν δέχθηκε ποινή -10 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ μακριά από τις θέσεις του Champions League, 7η και στο -5 από την 4η Μίλαν. Την περασμένη αγωνιστική, αμέσως μετά την ανακοίνωση του -10, η Γιουβέντους εμφανίστηκε τελείως άδεια και έχασε 4-1 στο Έμπολι, δείχνοντας ότι, με τη χρονιά φέτος να έχει πάει πολύ στραβά και τα δικαστικά μπερδέματα να μην έχουν τελειωμό, τα ψυχολογικά αποθέματα αρχίζουν να τελειώνουν. Αντίθετα, η Μίλαν, μετά την τιμωρία της Γιουβέντους, κρατά στα χέρια της την τετράδα και έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να την καπαρώσει τώρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντσα – Λέτσε: 1 (απόδοση 2.65) 16:00
  • Γιουβέντους – Μίλαν: 2 DNB (απόδοση 2.15) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ