TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η παράδοση στα ντέρμπι, Bet Builder σε Λεωφόρο (4.35) και OPAP Arena (5.25)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί EUROKINISSI SPORTS

Επιστρέφει η Stoiximan Super League με τα μεγάλα ντέρμπι για την κατάκτηση του τίτλου, το Match Money δημιουργεί δύο Bet Builder από τα ματς Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ γνωρίζονται πολύ καλά και την τελευταία διετία έχουν βαρεθεί να τίθενται αντιμέτωποι. Εκτός του πρωταθλήματος και των playoffs έχουν αναμετρηθεί και στο Kύπελλο από δύο φορές, πέρυσι και φέτος. Με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση στην πρώτη περίπτωση (2-0, 1-1) και τον Παναθηναϊκό φέτος να απαντά, με την δραματική πρόκριση στα πέναλτι και ήρωα τον Ντραγκόβσκι (1-0, 1-2).

Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει εξαιρετική πρόσφατη παράδοση στη Λεωφόρο καθώς δεν χάνει εκεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο. Σούπερ ντέρμπι για τη μάχη του τίτλου, οι δύο ομάδες μπορούν να δώσουν γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση και μπορούμε να περιμένουμε σκοράρισμα από αμφότερες.

Προσθέτουμε στο Bet Builder το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας βρει δίχτυα δις στην πρεμιέρα των playoffs και στη νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης.

Bet Builder με το Goal/Goal και το γκολ του Ιωαννίδη, σε απόδοση 4.35.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η ΑΕΚ πέρασε στην κορυφή στην πρεμιέρα των playoffs, εκμεταλλευόμενη την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, φυσικά με τη δική της νίκη επί της Λαμίας. Ωστόσο στη δεύτερη αγωνιστική το έργο της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι θα είναι δύσκολο. Και ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική παράδοση με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας, καθώς δεν χάνει μακριά από τον Πειραιά για 6,5 χρόνια. Τελευταία ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ ήταν το 3-2 της σεζόν 2017/2018, έκτοτε οι Ερυθρόλευκοι τρέχουν αήττητο 10 αγώνων στην έδρα της ΑΕΚ, με πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Μπορεί λοιπόν να πάρει ξανά αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός από την OPAP Arena, οι αποδόσεις του διπλού είναι υπερβολικές, ως και το 4,30, είναι προτιμότερη η κάλυψη στην ισοπαλία και στη διπλή ευκαιρία Χ2.

Και στο Bet Builder προσθέτουμε το γκολ του φορμαρισμένου Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος μετρά 13 τέρματα στα τελευταία 10 επίσημα ματς του Ολυμπιακού, δεν είχε σκοράρει μόνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Bet Builder με τη διπλή ευκαιρία Χ2 και το γκολ του Ελ Κααμπί, σε απόδοση 5.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Goal/Goal & Ιωαννίδης να σκοράρει (απόδοση 4.35), 18:00
  • ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χ2 & Ελ Κααμπί να σκοράρει (απόδοση 5.25), 20:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ