TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η μαθημένη Λίβερπουλ και ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον τελικό του Europa League
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον τελικό του Europa League 2023 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Κυριακάτικη δυάδα από Premier League και Serie A στο Total Betting του Match Money.

Μπράιτον – Λίβερπουλ (16:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Για την Μπράιτον και το πόσο καλή ομάδα είναι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Όμως φέτος η Μπράιτον έχει να διαχειριστεί μια πολύ ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη για την ίδια κατάσταση, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης. Κι από ό,τι φαίνεται, αυτή η διαχείριση δεν είναι καθόλου απλή. Πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια των ομίλων, η Μπράιτον είχε ρεκόρ στην Premier 4-0-1.

Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησαν οι όμιλοι, και μετά το σοκ που υπέστησαν οι "γλάροι" από την ήττα τους στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, έχουν κάνει τα εξής: νίκη 3-1 επί της Μπόρνμουθ αλλά με μια εμφάνιση που ο ίδιος ο Ντε Τζέμπρι χαρακτήρισε μια από τις χειρότερες όσο καιρό είναι στο Μπράιτον, ήττα-αποκλεισμός 1-0 από την Τσέλσι στο League Cup και, κυρίως, το βαρύ και ασήκωτο 6-1 από την Άστον Βίλα.

Η Μπράιτον έπαιξε την Πέμπτη πολύ απαιτητικό παιχνίδι στη Μαρσέιγ και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Μια Λίβερπουλ που ναι μεν είχε κι αυτή παιχνίδι την Πέμπτη, αλλά πέρα από το ότι η ομάδα του Κλοπ είναι μαθημένη στα διπλά ταμπλό, το σβηστό 2-0 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουά στο Άνφιλντ δεν είχε καμία σχέση από το… αίμα και άμμος 2-2 της Μασσαλίας. Γύρω στο 2.05 το διπλό των "κόκκινων".

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κάλιαρι – Ρόμα (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Ρόμα είναι σαφές πως δεν έχει κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στη σεζόν και το 2-2-3 που έχει στο πρωτάθλημα μόνο ικανοποίηση δεν προκαλεί. Η ομάδα του Μουρίνιο πάντως προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της και στα δύο τελευταία παιχνίδια της νίκησε 2-0 τη Φροζινόνε και 4-0 την Πέμπτη τη Σερβέτ. Και τώρα, ειδικά πριν από διακοπή, είναι προφανώς ότι το ματς με την ουραγό Κάλιαρι των μόλις δύο βαθμών είναι το απόλυτα must win, ώστε να κερδίσει χρόνο και ηρεμία.

Κλειδί μάλιστα για το ματς πιθανότατα να αποδειχθεί αυτή η ιστορία με το σαββατιάτικο δημοσίευμα της Corriere dello Sport, που υποστήριξε ότι η διοίκηση της Ρόμα είναι έτοιμη να απολύσει τον Μουρίνιο αν τυχόν δεν νικήσει στο Κάλιαρι. Από την επίσημη Ρόμα βέβαια το δημοσίευμα διαψεύστηκε άμεσα και χαρακτηρίστηκε fake news, όμως λογικά θα αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί του Μουρίνιο, ώστε να δώσει επιπλέον κίνητρο στην ομάδα του για απαντήσεις. Γιατί ο Μουρίνιο, μπορεί πια να μη συμπεριλαμβάνεται στο τοπ των προπονητών και ο καιρός του Special One να φαντάζει πολύ μακρινός, όμως τα αποδυτήριά του δεν είναι τόσο εύκολο να τα χάσει… Στο 1.85 το διπλό των Ρωμαίων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 2.07) 16:00
  • Κάλιαρι – Ρόμα: 2 (απόδοση 1.85) 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ