TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η φιλόδοξη Στόουκ και η Λεχ

Ο νέος τεχνικός της Στόουκ Αλεξ Νιλ
Ο νέος τεχνικός της Στόουκ Αλεξ Νιλ © 2015 TIM IRELAND/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει μπάλα με την Championship και το πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Σου το λέγαμε και χθες. Το μεσοβδόμαδο, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Premier League, Serie A και Ligue 1, θυμίζει κανονικό Σαββατοκύριακο, όμως στοιχηματικά τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά, τα ζευγαρώματα και οι αποδόσεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Και έτσι και σήμερα το Total Betting θα κάνει μια ακόμη ντρίμπλα πηγαίνοντας σε μια δυάδα από πρωταθλήματα… δεύτερης ταχύτητας.

Προγνωστικά Αγγλία: Με Νιλ στον πάγκο η Στόουκ

Στην αγγλική Championship είχαμε πριν από λίγες μέρες την πρώτη απόλυση προπονητή, καθώς η Στόουκ χώρισε τους δρόμους της με τον Βορειοϊρλανδό Μάικλ Ο’Νιλ. Και παρότι πολύ νωρίς στη σεζόν, η απόφαση της Στόουκ δεν προκάλεσε εντύπωση.

Σύλλογος που πιστεύει ότι η θέση του είναι στην Premier, έχει κολλήσει εδώ και πέντε χρόνια στην Championship και η διοίκησή της έκανε το καλοκαίρι καλές κινήσεις, με προφανή στόχο τη διεκδίκηση της ανόδου. Η εικόνα της όμως στα πρώτα ματς δεν ήταν καθόλου καλή και ο Ο’Νιλ, το καντήλι του οποίου είχε αρχίσει να σώνεται από την απογοητευτική περσινή σεζόν, πλήρωσε το μάρμαρο.

Οι φιλοδοξίες της διοίκησης της Στόουκ γίνονται φανερές και από την άμεση εύρεση του διαδόχου, καθώς η Στόουκ δεν πήγε σε κάποια βατή και εύκολη λύση από τους πολλούς ελεύθερους προπονητές στο Νησί, αλλά χτύπησε και πήρε από τη Σάντερλαντ τον Άλεξ Νιλ, ο οποίος ανέβασε πέρυσι τις "μαυρόγατες" από τη League One και έχει μεγάλη εμπειρία και σε επίπεδο Championship στους πάγκους της Πρέστον και της Νόριτς, ανεβάζοντας την τελευταία στην Premier το 2015.

Στο πρώτο της ματς μετά την απόλυση του Ο’Νιλ, η Στόουκ, με υπηρεσιακό στον πάγκο και τον Νιλ να παρακολουθεί από την εξέδρα, έβγαλε διπλό 1-0 στο Μπλάκμπερν το Σάββατο και τώρα ο Νιλ κάνει επίσημη πρεμιέρα στον πάγκο της στο εντός έδρας με τη Σουόνσι (21:45 Live από το SPORT24).

Μια Σουόνσι που, με τη διοίκησή της να ακολουθεί σταθερά πολιτική λιτότητας, έχει ξεκινήσει τη χρονιά με ρεκόρ 1-2-3 και δείχνει ότι και φέτος, όπως και πέρυσι, δεν έχει τις δυνατότητες για κάτι περισσότερο από μια ασφαλή και αξιοπρεπή πορεία. Στο 2,.05 είναι ο άσος των Potters, δεν θα σου πούμε ότι είναι καμιά τρελή ευκαιρία ή ότι κρύβει κάποιο σοβαρό λάθος των εταιρειών, αλλά είναι σίγουρα μια τίμια επιλογή.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η δυάδα μας θα ολοκληρωθεί με το διπλό της Λεχ Πόζναν επί της Λέχια στην πολωνική Ekstraklasa. Κακό ξεκίνημα και οι δύο ομάδες, η Λέχια είναι τελευταία στη βαθμολογία με ρεκόρ 1-0-4, η Λεχ 16η με 1-1-3.

Η διαφορά είναι ότι στη Λέχια δεν φαίνεται από κάπου κάποιο φωτάκι αισιοδοξίας. Τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ στο τελευταίο της, στο 2-1 από τη Λέγκνικα, ήταν κυριολεκτικά τραγική, χάνοντας από μια ομάδα που έπαιζε από το 30’ με δέκα παίκτες (1-0 τότε το σκορ). Κι όπως είναι φυσικό σε αυτές τις περιπτώσεις ο προπονητής της, o 37χρονος Τόμας Κάσμαρεκ, είναι στην πόρτα της εξόδου. Κάτι που μάλλον δεν θα πολυστενοχωρήσει τα αποδυτήρια, κρίνοντας από την κόντρα στην οποία έχει έρθει ο Κάσμαρεκ με τον βετεράνο εμβληματικό φορ Φλάβιο Παϊσάο.

Στη Λεχ, αντίθετα, το κακό ξεκίνημα ήταν μάλλον θέμα συγκυριών, καθώς οι "σιδηροδρομικοί" σοκαρίστηκαν από τον αποκλεισμό τους από την Κάραμπαχ στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια έμπλεξαν με τα προκριματικά του Conference, παίζοντας συνολικά οχτώ ευρωπαϊκά παιχνίδια από τις αρχές Ιουλίου.

Τελικά, η Λεχ απέκλεισε στο Conference Μπατούμι, Βίκινγκουρ και Ντούντελανζ, εξασφαλίζοντας την είσοδό της στους ομίλους και ξαναβρίσκοντας την ηρεμία της. Η ευρωπαϊκή περιπέτεια των προκριματικών είχε ως αποτέλεσμα τις απώλειες στα εγχώρια για την περσινή πρωταθλήτρια, αλλά από τη στιγμή που ξεμπέρδεψε η Λεχ δείχνει έτοιμη για την αντεπίθεση. Το Σάββατο η Λεχ έκανε την πρώτη της νίκη στην Ekstraklasa με το 1-0 επί της Πιαστ και την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και το μομέντουμ που φαίνεται ότι δημιουργεί δικαιολογεί απόλυτα το διπλό σε τιμές γύρω στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέχια – Λεχ Πόζναν: 2 (απόδοση 2.10) 21:30
  • Στόουκ – Σουόνσι: 1 (απόδοση 2.05) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ